Нова версия за развода на холивудската двойка Брад Пит и

...
Нова версия за развода на холивудската двойка Брад Пит и
Коментари Харесай

Брад Пит делил Анджелина с друг мъж

Нова версия за развода на холивудската двойка Брад Пит и Анджелина Джоли! Оказва се, че в фамилията ненадейно се " промъкнал " братът на актрисата Джеймс Хевън. 

Той постоянно навестявал сестра си, а от време на време оставал на посетители в дома на Пит с месеци. Между съпрузите нещата така и така не вървели безпрепятствено, а външният човек наливал в допълнение масло в огъня. Стигнало се до там, че децата предпочитали да прекарват свободното си време с вуйчо си, а не с баща си, който поради плътния си работен график от време на време дълго отсъствал от у дома. И до момента в който артистът изкарвал пари, с цел да изхранва огромното си семейство, братът на Джоли застанал отпред на " клана ".

Брад се вбесявал от обстановката, само че не вдигал кавги на Анджелина. Но каквото и да се случвало, тя постоянно взимала страната на брат си и заплашвала брачна половинка си, че ще подаде молба за бракоразвод, в случай че Пит не промени отношението си към Хевън.

В края на краищата тя изпълнила заканата си. Най-красивата двойка на Холивуд се разпаднала. Любопитно е, че по време на бракоразводния развой Джеймс се преместил в къщата на сестра си и се явил като очевидец по делото за настойчивост над децата в съда, оповестява " Грация ".

Припомняме, че Брад Пит и Анджелина Джоли се ожениха през август 2014 година като преди този момент живяха като двойка 10 години. Те имат шест деца - три приемни и три биологични. Анджелина и Брад се разведоха в края на септември 2016 година Инициатор на развода стана Анджелина, която уточни като причина за разтрогването на брака " непримиримите несъгласия " със брачна половинка й.

ПРЕВОД: ПИК 

 

/ПИК

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР