Нова услуга вече е достъпна в София, вижда се в

...
Нова услуга вече е достъпна в София, вижда се в
Коментари Харесай

Нова услуга в София: Разхождат кучето наместо вас!

Нова услуга към този момент е налична в София, вижда се в обществените мрежи. А точно - разходка на домакински любим. В доста страници във фейсбук е оповестена публикация с предлагането, което гласи: " Привет на всички положителни хора, които имат домашни любимци. Случвало ли ви се е да нямата време, с цел да изведете вашето куче? Да умирате за сън, а то да скимти на вратата? Не се безпокойте, ние сме на ваше разположение! "

Цените напълно не са притеснителни. Единична разходка за 30 минути коства единствено 2 лв.. Седмичната е 10, а месечният абонамент излиза 30 лв.. По договаряне се оферират вечерни разходки, а също по този начин и такива в планината.

Реакциите в интернет са разнопосочни.

Дилян Димитров разяснява: " Не знам кой естествен би си поверил кучето на непознат човек. Каква е гаранцията, че ще го опази от други кучета, в случай че го атакуван? Каква е гаранцията, че няма да налапа нещо отровно, до момента в който разхождащият гледа на някъде другаде? Аз персонално не бих си поверил кучето да бъде разхождано от различен. Който няма време да си гледа кучето, по-добре да не си взима такова. "

Ивона Пенчовска отвърна: " Гарантирам за Пламен, за желанията му, както и за сериозното му отношение. Ако в действителност има хора с доста ангажиран график или инцидентни случаи - дано се срещнат с него и сами да преценяват дали могат или не, да му доверят кучето си при потребност. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР