Нова твТова съобщиха от болница ЛозенецПредседателят на Народното събрание Цвета

...
Нова твТова съобщиха от болница ЛозенецПредседателят на Народното събрание Цвета
Коментари Харесай

Цвета Караянчева влиза за операция

Нова тв

Това оповестиха от болница „ Лозенец ”

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева влиза в операционната зала на болница " Лозенец ", с цел да бъде оперирана, положението й все още е устойчиво. Това заяви на ексклузивен брифинг шефът на Университетската болница про.ф доктор Любомир Спасов, съобщи БГНЕС.

" Приключиха проучванията на госпожа Караянчева. Сега я качваме в операционната. Има фрактура на лява раменна става и тя би трябвало да бъде оправена ", добави проф. Спасов.

По-рано през днешния ден автомобилът, в който ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева пътува по пътя Шумен-Силистра, катастрофира.

Караянчева бе превозена от шуменската болница с хеликоптер. Когато дойде ѝ бяха направени всички типове проучвания - скенер, магнитен езонанс, ехография на коремни органи и други, изясни Спасов.



На въпрос какво е наложило превозването ѝ с хеликоптер, той съобщи: Никой не може да се ориентира какво е било положението ѝ след злополука, дали има вътрешен кръвоизлив или не. Тук направихме скенер на главата, шийните прешлени. В незабавни обстановки това се преценя на място. Аз я видях тук. Тя беше в устойчиво положение, само че с доста мощна болежка по време на превоза. Обезболихме я и я изследвахме. Възстановяването на госпожа Караянчева в този момент зависи от доста фактори, само че допускам, че до рамките на един месец тя ще бъде безусловно възобновена и трудоспособна. По мои данни тя е единственият потърпевш в злополуката, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР