Нова твХиляди хора се озоваха на мястото заради слух, че

...
Нова твХиляди хора се озоваха на мястото заради слух, че
Коментари Харесай

Мигрантите край Солун отказват да напуснат импровизирания палатков лагер

Нова тв

Хиляди хора се озоваха на мястото поради слух, че границите са отворени

Засилена защита по границите ни поради заплаха от нова бежанска вълна от Гърция. Близо хиляда души напуснаха лагера " Диaвата " край Солун в опит да се насочат към границата със Северна Македония. Те бяха спрени от силите на реда, които използваха сълзотворен газ.



Мигрантите са били подлъгани от изявления в обществените мрежи с изказвания, че може да доближат свободно до границата на Гърция с Албания и Северна Македония. Така край Солун единствено за няколко дни се оформи цялостен палатков лагер. Там обаче изискванията за живот са извънредно неприятни и стартират да се появяват редица проблеми.

Идеята на гръцките управляващи за справяне с проблема е хората да бъдат извозени с рейсове назад до центровете, от които са тръгнали. Мигрантите обаче отхвърлят и изрично декларират, че ще чакат границите въпреки всичко да бъдат отворени.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР