Нова телевизия връща на екрана си бившата водеща на сутрешния

...
Нова телевизия връща на екрана си бившата водеща на сутрешния
Коментари Харесай

Лора Крумова се завръща на екрана на Нова тв

Нова телевизия връща на екрана си някогашната водеща на утринния си блок Лора Крумова. От есента тя ще води предаването „ На фокус с Лора Крумова “, на което ще бъде създател и водещ. „ Оригиналният седмичен формат дава поръчка за мощна журналистика и журналистическа прозорливост, които следват най-хубавите модерни модели в медийния бранш. Той ще бъде програмиран в следобедния часови пояс в неделя и ще започва в ефира на NOVA от есенния ефирен сезон “, се споделя в известието на медията.

 

„ Всички познават Лора Крумова и нейните професионални качества. Завръщането й в фамилията на NOVA е явен знак за журналистическия стандарт, който постановяваме “ – разяснява Илия Дафов, основен продуцент „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп.

 

„ Връщам се в часови пояс, който познавам добре. Вълнувам се от това, което следва “ – сподели Лора Крумова.

 

Журналистическата кариера на Лора Крумова е обвързвана с NOVA в продължение на повече от 10 години. В медията стартира като външнополитически кореспондент. Пет години по-късно към този момент е лице на утринния блок „ Здравей, България “, където има  професионалния късмет да си партнира с емблематичните публицисти Георги Коритаров и Милен Цветков. През пролетта на 2015 година, дружно с Галя Щърбева, дава начало на авторското предаване „ Комбина “ по NOVA. Зрителите я познават и като водещ на уикенд формата „ Събуди се “. През годините е била създател и водещ на предаванията „ Тази събота “ и „ Тази неделя “, както и зам. основен редактор на „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ по bTV.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР