Нова среща с Мелиса - културистът Тихомир, който реши да

...
Нова среща с Мелиса - културистът Тихомир, който реши да
Коментари Харесай

Нови разкрития: Защо Мелиса реши да се завърне към Тихомир?

Нова среща с Мелиса - културистът Тихомир, който реши да бъде жена. Днес обаче е прекратил хормоналната си терапия и се връща към мъжкото в себе си. Какво се случи с Мелиса? В рамките на тази година му следва и женитба с любовта на живота му – Емили, която желае да смени пола и името в документите си за идентичност.

Не считам, че е неточност трансформацията ми. Доказах, че доста неща могат да се реализиран, стига да желаеш и искаш, описа той пред Нова.

Не скърбя, че се трансфорах в Мелиса, а в този момент съм Тихомир - това е еднакъв човек. Мелиса към момента е в мен, добави екскултуристът.

Реших да се върна към мъжкото поради половинката ми - искахме тази година да сключим легален брак в България. По персонална карта тя е още с мъжко име, само че има още два месеца за решението на съда, в което има позитивно мнение, с цел да получи нови документи и да се оженим.

Транспартньорът на Тихомир - Емили споделя, че повече харесва мъжкото у него. Бившият културист предложил брак на половинката си Емили още през септември, само че до огромната крачка се стигнало на Коледа.

Тогава Емили, също минала промяна, се гушкала с лесбийки, като самата тя твърди, че е лесбийка. За да се реваншира предложила брак на Тихомир.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР