Нова семейна драма налегна певицата Рени, след като големият ѝ

...
Нова семейна драма налегна певицата Рени, след като големият ѝ
Коментари Харесай

Певицата Рени е съсипана

Нова фамилна драма налегна певицата Рени, откакто огромният ѝ наследник се изнесе от вкъщи ѝ и бързо не помни за грижите, които майката полагаше толкоз години за него.

В момента изпълнителката на " Като птица " живее с дребния си наследник Аспарух, който при започване на седмицата стана на 12 години. Прави усещане, че огромният ѝ наследник Борис не е почел празника на брат си, с който до неотдавна бяха като дупе и гащи.

" За миналогодишния рожден ден на сина ми се обявява, че съм " дала 10 000 лв. " за празненството, тази година може би в жълтите вестници ще удвоят бюджета... Цифрите не ме вълнуват, за мен най-важно е хората към мен да са живи и здрави, да се обичаме и почитаме ", съобщи Рени в най-важния ден за всяка майка и показа любопитни фрагменти от празненството навън.



Рени получи заслужени похвали в мрежата, откакто бе наела аниматори за децата и те се откъснаха от мобилните си устройства и виртуалния свят в който живеят, с цел да играят на воля. " Вече не виждам деца да играят на открито. Те даже не познават игрите от нашето детство. Виждам че на рождения ден е било друго, което стопля душата ми и ме кара да имам вяра, че има вяра в младото потомство ", гласи един от мненията.

Наскоро в свое тв изявление Рени призна, че огромният ѝ наследник Борис не издържал на свадите сред нея и някогашния ѝ сътрудник Борис Пилософ и взел решение да напусне дома. " Той е на възраст, в която елементарно може да бъде манипулиран ", съобщи Рени и добави, че огромният ѝ наследник другояче е мъж фантазия за всяка жена с комбинацията си от качества.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР