Нова партия на хоризонта. В неделя, 9 юли, в НДК,

...
Нова партия на хоризонта. В неделя, 9 юли, в НДК,
Коментари Харесай

Христанов, Гешев, Радостин Василев, близки до Радев… Някой още да не е създал партия?!

Нова партия на хоризонта.

В неделя, 9 юли, в НДК, ще се организира учредителното заседание на “Единение ” - политическата партия на Иван Христанов (49 г.).

Иван Христанов се прочу като заместник-министър на земеделието в кабинета “Петков ” около свадите на “Капитан Андреево ” - те бяха употребявани за рекламна акция на битката на “Продължаваме смяната ” против корупцията.

На 2 февруари, в последния работен ден на 48-я парламент, споделих обществено на Иван Христанов, че Кирил Петков ще извърши желанието на Радостин Василев и от Габрово ще го реалокира за лидер в Плевен. Той не ми повярва, само че часове по-късно разгласи, че напуща “Продължаваме смяната ”, дружно с другия народен представител от Плевен Иван Манев.

Нататък историята е добре известна: в 49-я парламент Кирил Петков отхвърли да номинира Радостин Василев за министър на спорта в кабинета “Денков-Габриел ”, след което предателят от четата на Слави отново съобщи благодателите си - разгласява 4-часов запис на среднощно съвещание на Народно събрание на “Продължаваме смяната ”. Беше заставен да стане самостоятелен народен представител и да напусне парламентарната правна комисия. Вчера СГП внесе в Софийски градски съд обвинителен акт против подсъдимия Радостин Василев по чл.143 от Наказателно-процесуален кодекс “за насила ”. Междувременно той разгласи, че ще основава партия “Силна България ”, като употребява парламентарната естрада за агитация и ругателски речи против всички, най-много против Бойко Борисов.

На брутални офанзиви против Бойко Борисов и обругаване на “политическия отпадък ”, разчита да построи акцията си за влизане в политиката и някогашният основен прокурор Иван Гешев, който през вчерашния ден разгласи през Facebook старта на гражданско придвижване “Справедливост за България ”.

Очаква се най-близкият кръг на президента Румен Радев да постави основите на про-президентска партия посредством издигането на претенденти за кметове в няколко огромни града на идните локални избори през есента. 

Някой още да не е основал партия?!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР