Нова организация на движението има от днес за кръстовището на

...
Нова организация на движението има от днес за кръстовището на
Коментари Харесай

Промени в движението на Цар Борис III и Гешов, автобус 74 променя маршрута си |

Нова организация на придвижването има от през днешния ден за кръстовището на бул. " Цар Борис III " и бул. „ Акад. Иван Евстратиев Гешов ".

Забранява се придвижването на пътни транспортни средства по западното пътно платно на бул. „ Акад.Ив. Гешов “ /от страната на кв. “Хиподрума “/ за период от един месец. 

Променя се маршрутът на рейсовете по линия №74 в посока ж.к. „ Гоце Делчев “. Автобусите ще се движат надлежно: от бул. „ Ген. Тотлебен “ по бул. „ Пенчо Славейков “, по бул. „ Георги Софийски “ и наляво по бул. „ Акад.Ив. Гешов “ по непрекъснатия си маршрут. Разкрива се и нова краткотрайна спирка на бул. „ Пенчо Славейков " при ул. „ Абоба “. 

Остават отворени за придвижване пътните платна по бул. „ Акад.Ив. Гешов “ под бул. „ Цар Борис III “ в двете посоки.

Автомобилното придвижване по бул. „ Акад. Ив. Гешов “ в посока бул. " Константин Величков " не се затваря и се реализира по нормалните направления, с известно притеснение на пътните платна преди кръстовището.

На ул. „ Алабин “ завършва построяването на новия релсов път. Продължава работа по контактната мрежа. Очаква се в средата на ноември главните действия да приключат, след което да стартира работа в кръстовището на бул. " Христо Ботев ", което ще се работи на стадии, без цялостно затваряне на придвижването.

Столична община се извинява за породените неудобства.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР