Нова неприятна новина за Кубрат Пулев може да представлява обявеното

...
Нова неприятна новина за Кубрат Пулев може да представлява обявеното
Коментари Харесай

Нова неприятна новина за Кубрат Пулев

Нова неприятна вест за Кубрат Пулев може да съставлява оповестеното разпределяне на противоепидемичните ограничения в Англия, наложено поради разпространяването на COVID-19. Вчера английските управляващи оповестиха, че от 2 декември може да позволен фенове на спортните прояви.

Така за огромния мач на Кобрата против Антъни Джошуа за международните трофеи на свръхтежката категория във версии IBF, WBА, WBO и IBO може да се чака, че в залата ще има фенове. Това е следващият непредвиден поврат, който англичаните вършат за огромната борба на 12 декември. Първо дуелът трябваше да е в зала „ О2 Арена “, а по-късно беше изместен на по-малката „ Уембли Арена “.

Лондон попада в Зона 2 за право на допускане на почитатели. В нея за спортни прояви на закрито ще може да се позволяват 1000 фенове или 50% от потенциала на оборудването, в случай че то е с по-малък потенциал.

Предвид строгите рестрикции, настоящи на територията на Острова по отношение на идващите от чужбина, се чака в зала „ Уембли Арена “ на мача сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да има единствено британски почитатели, които да поддържат своя съотечественик. Кобрата евентуално ще има опората единствено на хората от своя щаб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР