Нова мистерия с царската дъщеря. Тя е свързана с кръвната

...
Нова мистерия с царската дъщеря. Тя е свързана с кръвната
Коментари Харесай

Обрат! Нова мистерия с княгиня Калина

Нова тайнственост с царската щерка. Тя е обвързвана с кръвната проба на княгиня Калина, която катастрофира пияна пред хотел „ Мура “ в курорта Боровец.

Калина е дала кръвна проба, съобщи пред „ Телеграф “ секретарят на Симеон Сакскобургготски Явор Кирилов. От Апелативна прокуратура – София, обаче са безапелационни, че е отказала да даде кръвна проба за съществуване на алкохол в кръвта след случая в събота.
-->
„ Даването на кръв обаче е станало прекомерно късно и по тази причина тестът няма юридическа стойност. Забавянето е било, защото княгинята е била арестувана прекомерно дълго пред хотела “, твърди Кирилов.

Той посочи, че сузукито, с което княгинята е блъснала преграда и кашпа, не е нейно. „ Това е доста остарял автомобил, който се употребява в Царска Бистрица, защото е високопроходим. Княгинята няма своя кола в България “, сподели още Кирилов.

По думите му Симеон Сакскобургготски сега още е в чужбина, където има задължения. По документи колата, ръководена от Калина, се води на трето лице, споделиха от Апелативна прокуратура – София, и отхвърлиха да уточнят името на притежателя.

В събота княгиня Калина беше хваната с 1,5 промила алкохол при полеви тест. Това стана, откакто блъсна преграда на хотел „ Мура “ в курорта Боровец. Районна прокуратура–Самоков, управлява следствие по бързо произвеждане за шофиране след приложимост на алкохол.

То е било формирано в неделя, само че на Калина Сакскобургготска още не е предявено постановлението за привличане към наказателна отговорност, прецизираха от държавното обвиняване.

С протокол за непринудено предаване транспортното средство е предадено на полицията. Разследването по случая продължава, като наблюдаващият прокурор въз основа на събраните доказателства ще направи преценка дали има данни за осъществено друго закононарушение по превоза – това ще се дефинира съгласно цената на нанесените материални вреди при случая.

 „ Тя беше боса и се разхождаше по този начин по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела по какъв начин се споделя, би трябвало да има ЕГН, само че не помнела кое е “, описа пред Нова телевизия наемателят на хотела, който бил извикан от чиновниците си след случая и в действителност той алармирал в полицията.

Според мъжа служителка на резиденция „ Царска Бистрица “ тъпчела Калина с кисело мляко – сред 6 и 8 кофички. Въпросната жена Величка Петрова отвърна. “Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека. Особено тя, която е 40-50 кг. Занесох едно мляко, тъй като не беше яла “, твърди Петрова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР