Нова мегаяхта може да се превърне в най-широката в света.

...
Нова мегаяхта може да се превърне в най-широката в света.
Коментари Харесай

Яхта за 500 млн. евро може да се превърне в най-широката в света

Нова мегаяхта може да се трансформира в най-широката в света.

Струващата 500 милиона евро Sovrano е описвана като хибрид сред частна яхта и круизен транспортен съд, оповестява Daily Mail.

Плавателният съд, дело на италианското дизайнерско студио Lazzarini, разполага с платформи от двете страни на основната палуба, като в най-широката му точка се простира на 33 метра. Дължината му е 169 м.

Гъвкавият дизайн разрешава на платформите да оферират хеликоптерни площадки и плувни басейни. Тези зони могат да бъдат прикачени до равнището на водата за слънчеви бани или хранене навън.
View this post on Instagram
A post shared by Top Yacht (@topyacht)

Петпалубният Sovrano разполага и със замайващ оазис, в който палми заобикалят плувен басейн, както и с фитнес зала. На борда има място за 50 посетители в 20 частни жилището.

Стаите за екипажа могат да приютят до 60 души, тъй че всеки каприз на гостите да бъде задоволяван навреме. Голям гараж разрешава качването на борда на до шест суперавтомобила.

Собственикът на мегаяхтата може да избира тя да се движи посредством електрически мотори или посредством хибридна задвижваща система, което ще разреши скорост от съоветно 33 км/ч и 58 км/ч.

Въпреки че към момента не е открит покупател, представителят на Lazzarini Чинция Руджери споделя: „ Предвиждаме бюджет от 500 милиона евро и четири години за строителството на кораба. “

Дизайнерското студио е известно със своите неповторими дизайни, като тази нова зашеметяваща идея идва единствено седмици, откакто Lazzarini разкри проекти за основаване на суперяхта в жанр галактически транспортен съд с панорамна хидромасажна вана и въодушевен от Ferrari кораб с гараж за суперавтомобила на притежателя.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР