Нова коалиция иска да отстрани председателя на Народното събрание Никола

...
Нова коалиция иска да отстрани председателя на Народното събрание Никола
Коментари Харесай

ПП: Нова коалиция иска да отстрани Никола Минчев, мафията реши да счупи всички

Нова коалиция желае да в профил ръководителя на Народното събрание Никола Минчев . С декларация ръководителят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров се обърна от трибуната на Народното събрание с отвращение към към този момент някогашните си съдружни сътрудници.

Поводът е желаната оставка на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. , а водачът на Движение за права и свободи.

По думите на Андрей Гюров сякаш невъзможната коалиция ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ не се интересува от хората, не се интересува от индексация на пенсиите, от поддръжката на младите фамилии, от нарастването на заплатите, от поддръжка на бизнеса в рецесията, няма да реформира КПКОПНП и належащи законодателни промени. За новата коалиция е значимо да няма битка с корупцията, да резервира основния си прокурор, с цел да източва държавните пари. Лидерите на Има Такъв Народ смъкнаха маските като не получиха милиардите , които желаеха за продължаващото източване на АПИ, уточни Гюров.

5 метра и 60 сантиметра тръба за 1 милиона лв. . 1 км се строи в един регион за 100 000 лева а в различен за близо 2 млн. лева Може би по този начин водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се отблагодарява на своите послушни кметове, заяде се Гюров.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " мафията имала границата . Мафията реши да счупи всички . " Както се изрази един народен представител от ГЕРБ, не пипайте проведената незаконна група, ще настъпи безпорядък. Ако в този момент ни попитате бихме ли го създали още веднъж - отговорът ще е изрично " Да ". Мафията проби Има Такъв Народ! Защо, сътрудници? За пари, за постове, за началник на Българска народна банка, за ръководител на Народното събрание. Не предавайте своите гласоподаватели ", прикани Гюров Има Такъв Народ.

Според него мафията още веднъж е влезнала в политиката, а Политическа партия са на война с мафията и ще я продължат в Народното събрание, на улицата и на изборите - където е належащо.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР