Нова катастрофа е станала до Центромет“ във Враца, видя първо

...
Нова катастрофа е станала до Центромет“ във Враца, видя първо
Коментари Харесай

От последните минути! Възрастен шофьор помете работници на Бърцеф край Центромет във Враца, двама са в болница /снимки/

Нова злополука е станала до „ Центромет “ във Враца, видя първо екип на организация BulNews. Възрастен водач е помел длъжностен автомобил на компания „ Бърцеф “, а двама служащи са в болница. 
Инцидентът е станал преди към половин час наоколо до склада на компанията за дограма. Служебният пикап „ Фиат “ се движел по улица „ Никола Вапцаров ", идвайки откъм Втора градска. Изневиделица от директната излязъл лек автомобил „ Ситроен “, който се забил в страничната му част. 
Ударът е бил толкоз мощен, че пикапът е влачен няколко метра по пътя. Седящият до водача мъж изхвърчал от колата и паднал на шосето, след което двете возила се спрели в ограда. 
При сблъска са потърпевши двамата пасажери във „ Фиат “-а, които работят във компания „ Бърцеф “. Те били прегледани на място от отзовал се по сигнал за случая екип от незабавни медици, след което са превозени с кола за спешна помощ към болничното заведение за подробни прегледи и проучвания. По първична информация единият от тях е със счупени ребра, а другият - с комоцио. 
„ Ситроен “-ът бил ръководен от възрастен мъж, който пътувал със брачната половинка си. Тя описа пред наш кореспондент, че не видели знака „ Стоп “, защото бил прикрит от храсталаците. За благополучие те са без пострадвания, разминали са се единствено с уплахата от удара. 
И двамата участници в произшествието са тествани за алкохол и опиати, като пробите им са негативни. 
В момента на мястото има екип на полицията, който документира случая. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР