Нова история за агресия на пътя обедини хиляди Facebook потребители.

...
Нова история за агресия на пътя обедини хиляди Facebook потребители.
Коментари Харесай

Мъж с джип нападна жена и болния ѝ съпруг

Нова история за експанзия на пътя сплоти хиляди Фейсбук консуматори. Tя се споделя в обществената мрежа.
В случая се търси мъж, протегнал ръка физически освен на жена, само че и на брачна половинка й, който в този миг бил транспортиран с кола за спешна помощ към болница.
Историята е оповестена в групата " Пловдив ". Разказвачът е незнаен. Писал е до групата, а админите й са решили да разгласяват апела за търсене на притежателя на BMW-то, за който се твърди, че е протегнал ръка на фамилията.

Публикуваме цялостната история без редакторска интервенция:
" Историята, която ще споделя е извънредно грозна. На 01.09.2018 татко ми получава инсулт във Велинград. По лекарски нареждания, на 05.09.2018, с кола за спешна помощ наета с персонални средства, е превозен от Велинград до Пловдив- извънредно деликатно, с мудна скорост, още веднъж по лекарски рекомендации. Транспортира се човек в безпомощно положение въпреки всичко.
Майка ми, както можете да си визиите обстановката, е в извънреден дистрес и кара персоналния си автомобил компактно след колата за спешна помощ. Отново дублирам - по указания на невролог, колата за спешна помощ се движи постепенно и внимателно; разбираемо, че може би за някои водачи това би било изнервящо, само че за последвалото няма опрощение.
Вече в Пловдив, на кръстовището на Захарна фабрика, към 11:30 сутринта, джип BMW с регистрация РВ 0215 ТС засича автомобила на майка ми и застава сред нея и колата за спешна помощ. С маневри, тя съумява още веднъж да заеме мястото си зад незабавната помощ, което очевидно не се харесва на въпросния господин.
Той я засича, прекъсвайки пътя й след колата за спешна помощ, излиза от автомобила си, приближава се до колата на майка ми, сама жена, която е очевидно смутена, и я удря Пожарна охрана ЛИЦЕТО С ЮМРУК. Навира се през прозореца, сега в който майка ми се пробва да изясни случая, и я удря. Не го интересували нито инсулти, нито незабавни случаи.
Баща ми, в полулегнало състояние на носилката, вижда всичко. Въпреки слабото си физическо положение, той отваря вратите и пази майка ми, при което господинът с BMW-то атакува и него. Човек с инсулт, очевидно в недобро положение. От внезапното ставане и потрес, татко ми припада. Разбира се, господинът пали колата и бяга.
Последвалите часове на стрес и смут не могат да се опишат. Това, което ще помоля вас като читатели е да разгласим случая и в случай че е допустимо някой, който е участвал на въпросното кръстовище на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има предпочитание да спомага, да се свърже с служителите на реда на 3-о РПУ Пловдив или с редакцията Ви като очевидец.
Прилагам фотоси на колата на въпросния " благородник ". Да се знае. Може пък и да го накараме да се срами. "
Разбира се, доста от фейсбук потребителите слагат под подозрение достоверността на историята, други приканват към разпра. Има обаче и такива, които описват, че са станали очевидци на случая като даже водачът на колата за спешна помощ се е намесил в опит да вразуми " джентълмена " с джипа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР