Нова хорър игра в интернет плаши децата и ги докарва

...
Нова хорър игра в интернет плаши децата и ги докарва
Коментари Харесай

Родители в потрес: нова хорър игра плаши децата, развиват страхова невроза

Нова хорър игра в интернет плаши децата и ги докарва до положение да не желаят да влизат в тъмни стаи сами. Това сигнализират родители в обществените мрежи.

Играта се споделя Garten of Banban, което в превод значи „ Детската градина на Банбан “. Той е главният изверг, който с групата му от разнообразни чудовища изяждат или убиват хлапетата, които не могат да избягат от призрачната забавачка. 

Създателите на играта предизвестяват, че тя е подобаваща за деца над 13 години. Официалната й версия коства 5.99 лева, само че в другите платформи има изцяло безвъзмездни версии, налични за хлапетата. „ Детската градина на Банбан “ е основана в края на януари тази година и провокира мощна реакция измежду ютубърите, които всеобщо снимат и излъчват по какъв начин пищят, играйки хорър играта.

„ Дъщеря ми е 3-ти клас и непрекъснато разяснява със съучениците си Банбан. Опитала е да играе, без да ни каже, само че стартира да се опасява да влиза в тъмни стаи. Разви нещо като страхова невроза “, показа Аделина Г. от София в обществените мрежи, представена от Телеграф. Мария П. пък й дава отговор в един от форумите, че същото се е случило и с момчето й, което е 4-ти клас.

„ Синът ми е на 10 години. Започна да играе, в началото мислехме, че няма проблем, само че след това видяхме по какъв начин се стряска и подскача при тряскане на порти. Започна да заспива на светната лампа. Основният воин е Банбан - дяволът, който изяжда децата “, добави Мария. Под постовете има още стотици мнения за наплашени малчугани. 

Действието на играта се развива в детска градина. Оказва се обаче, че всички деца са изчезнали. Целта е хлапетата да опитат да избягат. По пътя обаче ги среща с изключение на Банбан, само че и гаджето му Банбалина, която наподобява миловидно бяла и с розови кръгове към очите, само че като си отвори устата гълтам всичко по пътя си. Други от чудовищата са Джъмбо Джош, който е голям и зелен, и паякът Набнаб, който върви по тавана. Види ли хлапе да се подаде от някой ъгъл, се спуска и го изяжда. Синьото страшилище пък задушава жертвите. 

Геймъри разясняват, че играта е добра, само че е за по-големи младежи. Оприличават я на Poppy playtime, в която главният воин е Хъги Лъги с огромната триъгълна зъбата уста. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР