Нова гонка между шофьор и полицаи в Стара Загора.Задържан шофьор,

...
Нова гонка между шофьор и полицаи в Стара Загора.Задържан шофьор,
Коментари Харесай

Нова гонка в Стара Загора: шофьор блъсна патрулка и потегли

Нова гонка сред водач и служители на реда в Стара Загора.

Задържан водач, който не се подчинил на сигнал да спре и трябвало да бъде преследван по улицита. Случаят се е разминал се е размина без потърпевши. Припомняме, че преди седмици при гонка със чиновници на реда издъхна някогашният герой Пламен Пенев.

От пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че малко след 03:00 часа тази заран, на улица в Стара Загора, наоколо до стадион ``Берое``, полицейски екип подал звуков и светлинен сигнал за прекъсване към лидер на лек автомобил „ Мерцедес ". Шофьорът не се подчинил на полицейското предписание и траял придвижване към централната част на регионалния град. Незабавно два полицейски екипа последвали транспортното средство. В региона на квартал ``Зора`` лидерът спрял на място, потеглил внезапно обратно и удряйки единия от полицейските коли, траял с автомобила си. Няма потърпевши.

Минути по-късно той е бил арестуван, като при ареста са употребявани помощни средства. Установена е самоличността му – 39-годишен мъж. Той е отказал тестване с техническо средство за приложимост на алкохол, само че е дал кръв за разбор. Резултатът му за съществуване на наркотични субстанции е негативен. Задържан е за период до 24 часа и е стартирано бързо произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР