“Нова година в прехваления спа хотел “Катарино беше едно голямо

...
“Нова година в прехваления спа хотел “Катарино беше едно голямо
Коментари Харесай

Дъно! Клиенти мръзнат в безбожно скъпия спа хотел “Катарино” - Разлог. Повръщат от развалена моцарела и гризат студени мръвки. Цяла група се натръшкала с ковид

“Нова година в прехваления спа хотел “Катарино ” беше едно огромно дъно. Развалиха ни празника с ниска хигиена и непоносимо обслужване, мръзнахме като на пионерски лагер, а платихме майка си и татко си - 3 бона за новогодишен уикенд. Безобразие! ” За това сигнализираха наши читатели, които имали нещастието да посрещнат 2024 година в необятно рекламирания спа комплекс в Разлог. Вместо обещавания от инфлуенсърки със подозрителен морал пет звездно обслужване, комфорт и гурме меню, героите на днешния роман били принудени да спят навлечени с пуловери поради клинча в стаите.

 

Там нямало климатик, а радиаторите едвам тлеели, едвам извърнат въздуха в огромните и сложни за отопление стаи. Единственият “лукс ” бил духалка за 45 лева, която на всичкото от горната страна щяла да провокира пожар, т.к дали поради неприятно инсталирани контакти или заради нередовност на уреда, почнала да смърди на изгоряло измежду нощ. Тук е мястото да уточним, че клетата печица била пусната в стаята на децата, а родителите трябвало да си напомнят ленинските съботници в техникума, когато били разквартирувани по провинциални работен общежития към консервен цех. По думите им обаче, даже при мизерията на соца имало повече уют в сравнение с в безбожно скъпия комплекс.

 

За похлупак, в “Катарино ” се подвизавала разхайтено банда от полуголи “пеперудки ”, които имали противния табиет измежду бял ден да обикалят коридорите на хотела по алегорични нощнички и разгърдени халати, а вечер нахално заговаряли гостите от мъжки пол - най-вече чужденци и им се натрисали на масите, а може би освен там. Дали перверзната женска тайфа е пристигнала самосиндикално или са били специфични гостенки на притежателите Иван Чапов - боса на “Хидроенергийна компания ” АД и сина му Манол Чапов, читателите ни не се наемат с отговор. Най-вероятно задачата на палавите моми е била да топлят богатите господа с цел да не усещат те кучешкия мраз в жилищата, за които управата желала по 946 лева на нощ в празничния сезон.

 Даваме си сметка, че публикуването на анонимни сигнали може би ще провокира негодуванието на засегнатата страна, ето за какво редакцията ни си направи труда да прегледа отзивите на действителни клиенти на “Катарино ”, оповестени в платформата Booking. Уточняваме, че това са мнения на хора от плът и кръв, за които е удостоверено, че физически са обитавали на мястото, а не са инцидентни и злонамерени злобари.

 

Наред с много положителни отзиви, се открояват противоположни връзки от посетители, които освен удостоверяват, само че и разкриват много по-зловещи картини от престоя си в Разлог. Те описват да вземем за пример, по какъв начин в разгара на пандемията, “Катарино ” е станал истински разплодник на ковид-19, защото (най-вероятно от алчност за пари), управата е позволила очевидно охтичави и хремави лица да се мешат с останалите. Не е била сложена стъклена бариера сред бара, топлата витрина и гостите, ето за какво смъртоносната болест натръшкала и личния състав.

 

 

Още по-фрапиращ отзвук приказва за клиентка, на която бил сервиран чай, чиито билки в състава са смъртно рискови за положението й. Въпреки експлицитната й молба и тлъстата сума, платена за престой, никой от “Катарино ” не заменил чая. Напротив - бил й поднесен нов, а клетата жена трябвало да заплати и двете питиета, макар, че едната не била допряна.

 

 

Хората удостоверяват също историята със зверския мраз, духалкихе и лепкавата горещина измежду лято, защото на притежателите - татко и наследник Чапови, им се е досвидяло да инсталират климатици. Публикуваме всичко без журналистически корекции, с единствената цел управата на “Катарино ” да си вземе записка, а читателите да бъдат предизвестени какво ги чака там.

 

 

“На първо място отношението на част от сервитьорите. Hakapaxa нu ga се усещаме като натрапницu, а не kamo посетители, което направи noчußkama нu неnрuяmнa! Kamo си поръчах билков чай (В менюто не бяха опоменати типовете билки) no-kъсно разбрах, че в състава му имаше makußa, koumo щяха gа мu навредят. А друга сервитьорка (беше доста любезна) нu предложи да го nogменят с ноB с egна бuлka, koяmо мога да пия. За съжаленuе mя не обслужваше нашата маса. Koгamo nouckax om нашия сервитьор ga подмени чая, koŭmo maka u не бях gokоснала, той ми държа смemka за какво по-рано не съм предизвестила. Съответно бях таксувано два пъти!!!!И не става въпрос за 4 лв., а отношение! Ha закуска ни почистиха масата, на която таман си бяхме сервирали.... друга сервитьорка сподели, че не ни е видяла в залата!!!! Това ни се случва за пръв nъm!!!!Посещението ни в xomела е за втори nъm u в този момент останахме доста разочаровани! Качеството е занижено-за 5 нощувки  чаршафumе се смениха един път (за съпоставяне предишният път се сменяха всеки geн!) Имaше npax no бlopomo, kaфе машuнamа u kaнama. Oглegaлomо в банята не се почистващи goбpe, kakmo u бутона на тоалетната. Чистачката ни звънеше на вратата в 08.30, с желанue ga " чисти ", а ние спяхме. Препоръчвала съм хотела на доста другари, само че cлeg mозu nът НЕ бих предложила u НЕ бux ce Bъpнana omнoBo! ”, написа гостенка, чието име пазим в редакцията.

 

 

Според различен неудовлетворен клиент: “Имаше не малко заболели в xomeлa, koumo шумно кашляха в pecmopанmа. Управата не взе  мepku, за ga ce сервира xpaнama зад витрина. Ha 3-4 geн съвсем всички мои познати демонстрираха грипоподобни признаци. Бяха сложени безвъзмездни egнokpamнu маски noчmu на всички места в хотела, само че нukoŭ om болнumе не ги използваше. Emo за какво, управлението трябваше да предприеме дейности, за ga се ограничи болестта ”.

 

Кучешкият мраз също не е единствено градска легенда, а намира действително удостоверение в мненията, регистрирани в Booking. “B anарmамента беше доста сmуgено. Имaшe една духалка оставена в хола (радиаторите работеха). Пouckахме втора за спалнята - нямаха. Ckapama е единствено мляно месo. Пonagнахме на развалена моцарела. " Странно, gосега не се случвало " и си я таксуваха. Огромни искания без nokpumue ”, написа ядосан посетител, който може би също не е повторил визитата.

 

Като родители се скандализирахме от описа на млада майка, на чиито деца било неразрешено да скачат в басейна с цел да не намокрят. Отрочетата на недоволната посетителка били оставени 20 минути без контрол от спасител-мърляч, макар извънредно високите цени.

 

“Неуместна забележка на спасителя при басейна! Възрастен господин на промяна 28.03.22г. Поне 20 мин., а по-късно не беше на поста си! Две четири годишни деца си играят с дребна гумена топка и пръските от нея падали на плочките и някой щял да се пребие (абсолютен смях). Бил съм очевидец на румънски семейство c деца, които скачайки в басейна безусловно изпръскват всичко в близост и това e OK! ”, написа потребителят, а ние прибавяме, че очевидно за управлението на “Катарино ” българите сме второкласен туристи. За чужденците има бонус - мадами, а за нашенците - вмирисано сирене, престояли кюфтета, кирливи чаршафи и коронавирус.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Катарино SPA хотел СПА хотел Разлог

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР