Нова година, нов късмет, а защо не и нова любов.

...
Нова година, нов късмет, а защо не и нова любов.
Коментари Харесай

Три зодии ще открият любовта през 2019 година

Нова година, нов шанс, а за какво не и нова обич. 2019 година наближава и ни носи доста нови благоприятни условия, в това число и фантазията за една нова и вълнуваща обич.
Няма значение дали сега сте сами или пък сте обвързани. 2019 може да се окаже година на обич за вас. Старите искри може да се разгорят с нова мощ или пък да срещнете нов човек, който да ви покаже за какво не се е получило с никой до в този момент. Ето трите зодии, които ще открият любовта през 2019 година:

Овен
Тази година Овенът най-сетне ще открие своя човек, своето място и своята същинска и голямалюбов. Може към този момент да я е срещнал, само че в случай че не е по този начин, тъкмо през 2019-та ще имате късмет да заживеете дълго и щастливо с някой.

Рак
Годината може да не стартира приказно за Раците, само че те могат да чакат огромни любовни обрати напълно скоро. Ще се почувствате специфични и на седмото небе, тъй като индивидът до вас ще ви демонстрира огромната си любов.

Везни
Емоционалните Везни мъчно позволяват някой покрай себе си, само че тази година всичко ще се промени и в живота ви ще пристигна човек, който ще ви покаже какво е същинската обич. Чакането несъмнено си е заслужавало.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР