Нова Броудкастинг Груп се присъединява към УНИЦЕФ България в извънредния

...
Нова Броудкастинг Груп се присъединява към УНИЦЕФ България в извънредния
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България обединяват усилия в помощ на децата в Украйна

Нова Броудкастинг Груп се причислява към УНИЦЕФ България в изключителния зов на Детския фонд на Организация на обединените нации в поддръжка на децата, наранени от спора в Украйна. Медийната и софтуерна компания застава зад световния апел за дарения на организацията в помощ на 7.5 милиона деца. С тях ще бъдат посрещнати филантропичните потребности, които нарастват с всеки минал час.
Ескалиращият спор съставлява непосредствена и възходяща опасност за живота и благосъстоянието на децата и фамилиите в страната. Те имат незабавна потребност от поддръжка и безопасност/сигурност.  

В отговор на сериозните и увеличаващи се потребности от чиста питейна вода, здравни грижи, обучение и отбрана УНИЦЕФ работи интензивно, с цел да даде животоспасяващи стратегии за децата и техните фамилии.
Организацията е на терен и доставя здравни, хигиенични и просветителни материали допустимо най-близко до общностите, наранени от конфликта; работи с общините по обезпечаване на незабавна помощ за децата и фамилиите в нужда; дава психосоциална поддръжка на деца, травмирани от непрекъснатата неустановеност.
 

 УНИЦЕФ

Това е отблъскващ миг за децата и фамилиите. Те имат потребност от нашата помощ в този момент.

Как можете да подкрепите акцията?

Чрез банково подаяние на сметката на УНИЦЕФ България с IBAN: BG34RZBB91551065034919, съображение: УКРАЙНА

Чрез подаяние онлайн с банкова карта на

Чрез SMS с текст UKRAINA на 1021 за еднократно подаяние от 5 лева Данък добавена стойност и такси не се дължат за клиентите на всички мобилни оператори.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР