Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която придоби

...
Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която придоби
Коментари Харесай

Сериалът „Слуга на народа“ със Зеленски тръгва по бг телевизия

Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която закупи правата за телевизионно лъчение на сериала и кино лентата " Слуга на народа “, с които Володомир Зеленски съумя да завоюва президентските избори в Украйна през 2019 година

От 18 април комедийната поредност, превърналa се в същинска сензация, ще може да бъде проследена от българската публика всяка делнична вечер в 23:30 ч. по NOVA.

Какво се случва, когато елементарен и кардинален човек е определен за президент? Сериалът " Слуга на народа “ дава отговор на този въпрос и слага началото на същинската политическа кариера на основателя му Володимир Зеленски. В политическата ирония той се превъплъщава в скромния и сгънат преподавател по история Василий Голобородко, който се бунтува против мизерията в страната си. Гневът му притегля огромен брой почитатели, които стартират да събират пари, с цел да провеждат президентската му акция. За всеобща изненада Василий печели изборите, а поредицата наблюдава новия му живот като президент.

Василий не желае да се трансформира – желае да остане същият – да живее в личния си апартамент, дружно с родителите си; да взема пари назаем от другари в края на месеца и да върви на работа с колело. Как ще се оправи с големите упования освен на нацията, само че и на фамилията и приятелите си Голобородко? Ще съумеят ли тъмните сили на властта да трансформират този почтен и непретенциозен човек или Василий ще оцелее в борбата против институционалната корупция?

" Слуга на народа “ е повече от комедиен сериал и ще предложи на българските фенове един друг, занимателен и проницателен взор върху действителност, в която животът повтаря изкуството. Политическата ирония показва Володимир Зеленски в другото му амплоа – на артист и продуцент. След големия триумф на сериала, той е определен за държавен глава на Украйна, макар че няма никакъв политически опит. Точно както се случва и с героя му в сериала.

Очаквайте телевизионния сериал " Слуга на народа “ от 18 април в 23:30 ч. по NOVA, както и кино лентата, основан на неговия сюжет в телевизионната стратегия на Нова Броудкастинг Груп.                   

Информация за телевизионния сериал " Слуга на народа

" Слуга на народа “ е сериал, в който политиката в никакъв случай не е била толкоз занимателна. Телевизионната поредност има голям триумф в Украйна, където е измежду най-гледаните сериали за 2015 година. Освен продажби отвън Украйна, форматът е осъществен в други страни по света. Вторият сезон на комедийната поредност " От обич до импийчмънт “ излиза в края на 2017 година, а през 2019 година е показан и третият сезон на паметната телевизионна продукция – " Избор “.

" Слуга на народа " печели премията " Голд Реми " за " Телевизионна комедия " на WorldFest 2016 в Хюстън. На Световния медиен фестивал в Хамбург продукцията е отличена със Сребърна премия. " Слуга на народа " е и финалист на Международните награди за драма в Сеул през 2016 година.

Информация за кино лентата " Слуга на народа 2 “

" Слуга на народа 2 " е украинска политическа комедия от 2016 година, основана на телевизионния сериал на Володимир Зеленски , продуциран и дистрибутиран от " Квартал 95 Студио ", които са продуценти и на поредицата. Режисьор на кино лентата е Алексей Кирюшченко. Главната роля се извършва от самия Зеленски , който още веднъж се изявява в ролята на президента Василий Голобородко и е и продуцент на лентата, дружно със Сергей Шефир, Борис Шефир, Андрей Яковлев и Алексей Кирющенко. Във кино лентата вземат участие още Станислав Боклан, Евгений Кошевой, Дмитрий Лаленков, Владимир Горянски и други.

Действието в игралния филм се развива след събитията от първия сезон и наблюдава опитите на Голобородко да се пребори с инфлацията в родината си, частично благодарение на финансова помощ от МВФ. Помощта идва с изискване да бъдат осъществени някои промени, само че напъните на Голобородко да ги прокара са саботирани от група олигарси, които употребяват въздействието си във Върховната рада, с цел да попречат на проектите му. За да се пребори с олигарсите, Голобородко се съюзява с някогашния министър председател Юрий Иванович Чуйко, за който по-рано е оказал помощ да бъде изпратен в пандиза.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР