Нов ядрено-магнитен резонанс започна работа в Аджибадем Сити Клиник Варна.

...
Нов ядрено-магнитен резонанс започна работа в Аджибадем Сити Клиник Варна.
Коментари Харесай

Нов магнитен резонанс осигурява комфорт на пациентите в Аджибадем Сити Клиник Варна

Нов ядрено-магнитен резонанс стартира работа в Аджибадем Сити Клиник Варна. Апаратът на General Electric SIGNA™ Explorer 1.5T MRI е с фокус върху комфорта на пациента. Отличава се с доста по-ниски равнища на звук и ергономика на височината на масата с приложения за свободно дишане по време на проучването. Непрекъснатото наблюдаване от изследващия екип и контакт с проучвания понижават напрежението и релаксират пациента.

Бързината е друго преимущество на новия уред – общоприети проучвания на глава, стави и гръбнак се редуцират под 10 минути - оптимално време за един бърз и първокласен обзор. Наполовина е понижено времето за обзор на коремни органи, дребен таз и хипофиза. Новият ядрено-магнитен резонанс е композиция на съвременен дизайн, улеснение за пациента и високоефективни скорости на реорганизация. SIGNA™ Explorer улеснява основаването на идентични, висококачествени изображения.Образите са с усъвършенствано качество като могат да се диагностицират обекти до 1-2 мм.

Новият уред продължава традициите на да дава високотехнологична и качествена здравна услуга. Благодарение на високия професионализъм на екипа Образна диагностика и на новата техника клиниката е подготвена да предложи най-качественото и удобно магнитно-резонансно проучване в доболничната помощ.

Изследвания на новия уред се организират с посоки по Здравна каса, по здравно-застрахователни фондове след утвърждение.

Запишете час на тел. 0700 33 900, 0892 20 20 80 или посредством мейл [email protected] .
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР