Нов вид измама обикаля из фейсбук. Репортер на Lupa.bg се

...
Нов вид измама обикаля из фейсбук. Репортер на Lupa.bg се
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Внимание! Измама с кученца! Пазете се!

Нов тип машинация обикаля из фейсбук. Репортер на Lupa.bg се натъкна на съмнителна публикация за подаряване на куче. Става въпрос за жена, която разгласява фотография на куче от породата немски шпиц, което сякаш си търси дом. Ето какво гласи написаното: 

" Спешно да дадеш нейното име е Мая, очарователно 4-месечно кученце от породата шпиц, което се дава против положителни грижи. принадлежеше на майка ми, която умря преди няколко седмици. За страдание обстановката, в която се намирам сега не ми разрешава да се грижа за кученцето. Причина да си диря ново семейство, което да се грижи за Мая. Наистина нуждая се от вашата помощ, тъй като с помощта на вашите споделяния Мая ще може да бъде щастлива. Благодаря ви, че споделихте допустимо най-вече, с цел да мога да й намеря ново семейство Благодаря ви доста " - написа Мануела Златанова.



Ясно си проличава, че текстът е преведен с Google преводач. След като някой пожелае да осинови кучето се появяват транспортни разноски за няколкостотин евро. Целта е да пратите парите за доставката, която не е по никакъв начин малко, а кученце изобщо няма, само че ще ви уверят да го чакате. Вече има няколко изгорели българи, който са превели пари за превоз на четириного, което по този начин и не е пристигнало. Винаги се избират по-скъпи и мечтани породи - померан, немски шпиц, йоркширски териер, мопс, довиждане чао, самоед и акита.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР