Нов треньор влезе в щаба на Даниел Моралес в Ботев

...
Нов треньор влезе в щаба на Даниел Моралес в Ботев
Коментари Харесай

Нов треньор влиза в щаба на Дани Моралес

Нов треньор влезе в щаба на Даниел Моралес в Ботев (Враца), оповестява " Тема Спорт ". Това е добре познатият Христо Митов, който ще дава отговор за подготовката на вратарите. Той и преди бе при врачани, а за последно те залагаха на Юлиян Левашки. Бразилецът обаче още веднъж е поискал да работи с Митов. В събота от 17:00 часа Ботев ще изиграе контрола.
 Ботев (Враца) ще играе контрола против ЦСКА 1948 по време на паузата Ботев (Враца) ще играе контрола против ЦСКА 1948 по време на паузата
Тимът ще срещне ЦСКА 1948, а дуелът е очакван за стадиона " Арена Царско село ". Моралес желае да забележим всички налични футболисти. Той дебютира с победа над Хебър на " Васил Левски " с 2:0 в последния кръг. След паузата за националните тимове врачани още веднъж гостуват - този път на Черно море на 30 септември, петък, от 17:00 часа.

37-годишният Христо Митов до неотдавна бе авариен вратар на Ботев. Роденият във Враца пазач е пазил през кариерарата си за Конелиано, Локо Мездра, Чавдар Етрополе и Севлиево.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР