Нов слух за крадци на деца - този път мълвата

...
Нов слух за крадци на деца - този път мълвата
Коментари Харесай

Може да са извънземни: Слух за крадци на деца изплаши жители на Славяново ВИДЕО

Нов слух за крадци на деца - този път мълвата се разнася с цялостна мощна в Славяново.

В нашумялата платформа Tik-Tok се появи видео, което натрупа сериозна известност. Във видеото мъж твърди, че в Славяново се крадат деца.

Клипът, който има надпис " Крадат се деца в град Славяново ", към този момент е събрал над 27 хиляди лайкове и половин милион проявления.

Mъжът споделя, че никой не обръща внимание на това, че в Славяново се крадат деца. Той демонстрира фотоси, на които се вижда незнаен човек, облечен в черни облекла. Мъжът дори не е сигурен, че посоченият за апаш е човек, а някакъв тип създание, което е над 2 метра високо.

" Това съгласно вас естествен човек ли е? Същият е засечен в 20-30 къщи ", споделя мъжът.

Твърди се още, че деца се крадат единствено от къщи, в които живеят единствено дами или възрастни хора, които не могат да се защитят. По думите на мъжа кражбата се случва нощем и не могат да заловен индивида.

" Никой не ни обръща внимание. Това не е от 1-2 дни, това се случва от 10 дни. В Славяново нощно време не се спи ", безапелационен е мъжът.

Мъжът споделя, че децата в Славяново ги е боязън да вървят на учебно заведение.

" Няма жандармерия, няма полиция, няма кой да ти обърне внимание ", споделя мъжът. Той упорства органите на реда да си свършат работата.

Вероятно мъжът от видеото ще бъде привикан в полицията, с цел да даде пояснения за изказванията си.



Под видеото заваляха мнения, като консуматори на Tik-Tok пишат, че във Видинско също се крадат деца. " И полицията знае, концепция нямам за какво се мълчи обаче ", написа BibiPanayotova.

" Може да са извънземни, сподели майка ми ", коментира Goat.

Припомняме, че предишния месец слух за похищение на деца провокира всеобща психоза в гр. Варна. Тогава жена написа в обществената мрежа Facebook, че пред ОУ " Захари Стоянов " е видян мрачен бус и човек, който е приканвал деца да влязат вътре, в случай че желаят да погалят кученце.

През юли месец пък плъзна слух за похищение на деца в ромските махали в Пловдивско. Всичко потегля от пост в обществените мрежи, в който е оповестена кола и регистрационният номер, а текстът под фотографията гласи, че хората в нея обикалят и търсят деца за крадене.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР