Нов скандал тресе парламента днес. Три партии - БСП, ИТН

...
Нов скандал тресе парламента днес. Три партии - БСП, ИТН
Коментари Харесай

Пак скандал в парламента! Три партии напуснаха заседанието

Нов скандал тресе Народното събрание през днешния ден. Три партии - Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Възраждане " напуснаха заданието, където през днешния ден тече изборът на управленията на парламентарните комисии. От напусналите партии упрекнаха ръководещите в липса на диалогичност и се отказаха от препоръчаните им председателски и зам.-председателски места.

Според Корнелия Нинова, претекстовете на обединението за по този начин препоръчаните управления е: „ ГЕРБ да се реанимират и да спасят Бойко Борисов, тъй като цялата страна е пленник на неговата персонална кожа. Движение за права и свободи – да се легитимират към този момент публично във властта. С ПП-ДБ е огромният въпрос. Защото Христо Иванов от лодката в Росенец стигна до прегръдката с Росенец. ПП-ДБ от изчегъртването на Борисов, стигнаха до реанимирането на Борисов. Това е истината, уважаеми български жители “, съобщи тя и изведе депутатите си от залата.

Движение за права и свободи дадоха отговор, че не са част от ръководството, написа tribune.bg.

„ България има потребност от ясно и геополитически насочено държавно управление. Всички проруски партии се обрисуваха в Народното събрание. Движение за права и свободи не взе участие във властта, няма постове и поддържа евроатлантическото болшинство – най-голямото от прехода насам. Така ще бъде в този парламент “, съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР