Нов скандал разтърси парламентарната група на Обединени патриоти, която е

...
Нов скандал разтърси парламентарната група на Обединени патриоти, която е
Коментари Харесай

Нов скандал в групата на Обединени патриоти заради БСП

Нов скандал раздруса парламентарната група на " Обединени патриоти ", която е част от ръководещото болшинство с ГЕРБ.

Поводът е идна среща на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова с водачите на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов и на Националния фронт за избавление на България (НФСБ) Валери Симеонов.

По този мотив водачът на " Атака " Волен Сидеров декларира, че срещите на Каракачанов и Симеонов с Нинова не са оторизирани от " Обединени патриоти ".

" Като ръководител на парламентарната група на " Обединени патриоти " и основател на обединението не съм упълномощавал въпросните лица да договарят, с която и да е партия отвън ръководещата коалиция ", споделя Волен Сидеров в известие, публикувано от пресцентъра на партията му.

" Всякакви такива дейности вредят на към този момент откритите съглашения за ръководство на България сред АТАКА, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и ГЕРБ. Те са отвън решенията на съдружния съвет на " Обединени патриоти ", по тази причина би трябвало да се считат за нелигитимни ", показва още Сидеров.

По тази причина той анулира съвещанието на парламентарната група на " Обединени патриоти " във вторник.

" Очаквам изясняване на позициите на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация във връзка с съдружната политика ", се споделя още в публикуваното известие от името на Волен Сидеров.

Междувременно от Българска социалистическа партия осведомиха, че водачът на партията Корнелия Нинова ще се срещне с вицепремиера и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Срещата е по покана на Каракачанов и ще се организира в постройката на Народното събрание. Няма информация какво ще разискват двамата.

Към момента няма позиция от страна на Валери Симеонов.

Очаквайте детайлности
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР