Нов провал в лосов тест нанесе пореден удар върху имиджа

...
Нов провал в лосов тест нанесе пореден удар върху имиджа
Коментари Харесай

Нов провал за Toyota RAV4 в лосовия тест

Нов неуспех в лосов тест нанесе следващ удар върху имиджа на Toyota RAV4. Този път в тестванията, извършени от шведското издание Teknikens Värld, се е издънила плъгин хибридната версия на японския кросоувър.

RAV-четворката е съумяла да извърши маневрата за отбягване на ненадейно появило се затруднение на пътя със скорост едвам 63 км/ч при най-малък норматив за сполучливо прекосяване на теста от 70 км/ч. Хибридът е посочил тежка податливост към поднасяне на задната ос при 68 км/ч, само че даже и последователното понижаване на скоростта до 67 и 65 км/ч не е подсигурило триумф.

" Стабилизиращата система като че ли въобще не работи. Задницата сервира и не престава да се хлъзга, до момента в който лидерът не предприеме решителни ограничения. Ъгълът на презавиване е рисков. Не можем да повярваме какво се случи преди малко. При 68 км/ч няма никакъв късмет да се премине сред конусите ", разказва усещанията си специалист на шведското издание.

Teknikens Värld прави оценка стабилността на RAV4 като искрено слаба и предлага моделът да не бъде купуван, до момента в който производителят не потвърди, че е подхванал нужните ограничения за премахване на минусите. Според шведите последствията за лидер с по-слаба подготовка от тази на изпитателите могат да бъдат печални.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР