Нов проект обявиха адв. Николай Хаджигенов и ПР-експертът Арман Бабикян,

...
Нов проект обявиха адв. Николай Хаджигенов и ПР-експертът Арман Бабикян,
Коментари Харесай

Хаджигенов и Бабикян обявиха: Ние идваме. Ето защо

Нов план оповестиха адв. Николай Хаджигенов и ПР-експертът Арман Бабикян, които бяха част от Отровното трио по време на митингите предходната година. Те вършат неправителствена организация „ Ние идваме ”.

Ние, жителите, сътворяваме гражданско придвижване на стотиците почитатели и симпатизанти, на хора от митингите, които упорстваха да изградим организация, в която да се включат интензивно, написа Хаджигенов във Facebook. Постът бе пуснат от Бабикян и Мария Капон дружно със фотоси от митингите.

В последната година се образуваха комитети по районите на инцидентен принцип, водени от ентусиазма на жителите за смяна в България. Днес си даваме сметка, че без нашите координирани, общи старания, мъчно ще защитим човешките права, правовата страна, демокрацията и свободната пазарна стопанска система, декларират още Хаджигенов и Бабикян. И афишират: Затова взехме решение да създадем неправителствена организация с името: “НИЕ ИДВАМЕ! ”. Те оповестиха 6 аргументи за какво идват:

„ Ние идваме, тъй като мутрите не са вън от системата на ръководство и живота на жителите.

Ние идваме, тъй като е време за поколението, което упорства България да е част от модерния, цивилизован свят.

Ние идваме, с цел да следим от близко дали правосъдната система дава правдивост.

Ние идваме за борба с корупцията и определяне на правила, които лишават от шансове тези, които желаят с пари да си купят триумф.

Ние идваме, тъй като правата на всички са равни, а концепциите на всички са скъпи.

Ние идваме, тъй като всяка власт би трябвало да знае, че постоянно можем да дойдем на площада и никой не може да ни спре! ”

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР