Нов проблем на магистрала Тракия предизвика километрично задръстване на изхода

...
Нов проблем на магистрала Тракия предизвика километрично задръстване на изхода
Коментари Харесай

Нов проблем на магистрала Тракия! Оказа се много опасна!

Нов проблем на автомагистрала " Тракия " провокира километрично запушване на изхода на София към Пловдив. Пропадна греда на моста в региона на 20-ия километър в платното в посока Бургас. Това заяви министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков. Той разясни, че това е същият сектор, в който от няколко дни придвижването е стеснено поради почнал преди този момент ремонт, съобщи NOVA.

Строителният министър заяви, че до дни чака да са подготвени резултатите от инспекцията, осъществена с георадар на сектора на " Тракия " от Чирпан до Стара Загора. Отсечката, чийто наново асфалтиране излезе на цента на ново строителство, сега се ревизира за възможни нередности.

Именно поради установени проблеми край Пловдив през днешния ден и на следващия ден се прави ремонт на ремонта. Там също се постановат ограничавания за преминаващите коли.

" Имаме един по-сериозен проблем на автомагистрала " Тракия " и това е на 21-22 километър, в посока от София към Пловдив. Там за жалост имаме проваляне на част от една греда от мостовото оборудване, там, където, може би сте забелязали, че придвижването се прави единствено в едното платно, там ще трае ремонтът няколко месеца. Това, което ще оставя, също е и една концепция, която несъмнено към този момент съм я коментирал с сътрудниците от АПИ - да стартират да вършат задание в тази посока и да се разшири автомагистрала " Тракия " от София до автомагистрала " Марица ", тъй като в действителност автомагистрала " Тракия " в тази си част е безусловно тясна и не може да поеме това придвижване ", съобщи Иван Шишков, министър на районното развиване и благоустройството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР