Нов пост във Facebook за старт на седмицата - това

...
Нов пост във Facebook за старт на седмицата - това
Коментари Харесай

Божков мина на режим Бъдете смели, бил сбъркал, че не се изправил по-рано срещу хунтата

Нов пост във Фейсбук за старт на седмицата - това към този момент се трансформира в традиция за Васил Божков.
Публикацията, гарнирана с видео, съставлява де факто апел и самопризнание - трябваше по-рано да се изправя против " ръководещата хунта ". Ето и какво написа Божков "
" Аз съм Васил Божков. 30 години върша бизнес в България. Имах стоманен принцип – в никакъв случай не се поддавах на рекет и изнудване. 2014 година наруших този принцип.

Поддадох се на изнудване от ръководещата хунта. Всички видяхте какво се случи.
Сега съм разгласен за нарушител. Престъпник, тъй като най-сетне споделих " НЕ ".
Моята голяма виновност е, че не направих това по-рано. Поддадох се, тъй като желаех да запазя бизнеса, граден 30 години, хилядите работни места и да не унищожавам орисите на хората свързани с работата ми. С това си деяние подкрепих разрастването на тумора, който унищожава страната ни.

Хората са тези, които основават богатствата. Хората са тези, които избират управниците си. Но когато тези управници не извършват функционалностите си, хората са тези, които са длъжни да се вдигнат и да ги сменят.
Държавата – това сме всички ние, а не няколко индивида, претендиращи, че са страната.
Българският бизнес основава работни места, строи автомагистрали и цялостни хазната. Политиците единствено грабят, тъй като не могат да основават.
Единственият верен метод е да създадем това, което сме длъжни. Единственият верен метод е да се обединим. Единственото вярно деяние – да се надигнем и да ги сменим. Времето за безучастие свърши ".
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР