Нов патрулен кораб, чиято прогнозна стойност е 35 174 325

...
Нов патрулен кораб, чиято прогнозна стойност е 35 174 325
Коментари Харесай

Гранична полиция се задейства година по-късно за патрулен кораб

Нов патрулен транспортен съд, чиято планирана стойност е 35 174 325 лв. с Данък добавена стойност, купува Главна дирекция " Гранична полиция " на Министерство на вътрешните работи. От обявлението ѝ в системата за електронни публични поръчки излиза наяве, че в обсега на поръчката влиза осъществяване на няколко действия.

В това число е планиране, строителство, доставка на корабно съоръжение и системи, боядисване, фабричен тествания, приемане и узаконяване от приета класификационна организация, образование на личния състав на възложителя, доставка и приемни тествания на кораба.

Също по този начин е включено гаранционно поддържане на кораба и оборудването и премахване на неизправности в границите на гаранционния период. Корабът би трябвало да бъде доставен на пристанище Бургас. Изисква се той да дава опция за непосредствено избавяне на хора, паднали във водата даже без втурване на лодка и за комфортно прекачване на хора от дребни и по-големи съдове.

Трябва да обезпечава опция за избавяне в малко време на най-малко 250 души и превозване на дребни дистанции на открита палуба (до най-близко пристанище на леговище или различен кораб). Също по този начин да може да транспортира най-малко 50 индивида (освен екипажа) за минимум 10 часа.

Финансовите средства за новата облага са обезпечени по план " Оборудване за Европейската организация за гранична и брегова защита – закупуване на транспортен съд за гранично-брегова защита " от Фонд " Вътрешна сигурност " за интервала 2014-2020 година Офертите ще се отварят на 28-ми януари, а оптималния период за осъществяване е 300 календарни дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР