Нов мъж в живота си има фолкпевицата Таня Боева, твърди

...
Нов мъж в живота си има фолкпевицата Таня Боева, твърди
Коментари Харесай

Новият на Таня Боева си татуира лицето й, певицата разтопена от жеста

Нов мъж в живота си има фолкпевицата Таня Боева, твърди " България Днес ". Изпълнителката, която прежива дълга и мъчителна разлъка с многогодишния си брачен партньор, в този момент е решила да продължи напред и да загърби предишното.

Таня отхвърля да приказва с детайлности за него, тъй като се опасява от злоба и уроки. Затова е изненада, че открехна част от персоналния си живот. Фолкпевицата шокира близки и фенове, като сподели част от мъжа си. От фрагмента се вижда, че той си е татуирал лице на Боева на лявата си ръка. Върху мускулестия горен крак детайлно е изрисувана изпълнителката, която е изобразена с оперирания си преди години нос, както и с новата бухналост на косата й. " Когато мъжът ти те обожава ", споделя в резюме певицата по отношение на решението на приятеля й да увековечи лицето й върху тялото си. Постъпката му е в действителност доста смела, тъй като слагането на съответен човек с татуировка мъчно може да се отстрани и споменът остава вечно.

" Разбрах какво е да си обичана и ценена. Чувствам се жена с четири основни букви, с всяка фибра от тялото и душата си. Щастлива съм, че има човек до мен, само че не искам да го разисквам ", декларира прочувствена певицата, чиято популярност стартира да набъбва още при започване на века. " Всички сме плод на Божията обич. Вярвам в нея с цялото си сърце и съм признателна, че я имам в живота си, тъй като тя ми дава сили да превъзмогвам компликациите и по едно и също време с това да се любувам пълноценно на живота ", споделя още във метафизичен дух фолкпевицата.
Боева е безапелационна в решението си да не разкрива с кого си ляга, защото се съмнява в добротата на хората.

" Не се опасявайте от враговете, които ви нападат. Страхувайте се от приятелите, които ви ласкаят ". Така фолкзвездата с фенове горчивия си опит от подправени приятелки. Певицата е безапелационна, че избира рецензиите от откровени хора, в сравнение с хвалбите от неискрени другари. Затова и към този момент демонстрира единствено ръката на обичания си мъж, а за повече фрагменти феновете й би трябвало да почакат още дълго време.

Досега няма случай, в който гаджето на фолкпевица да си татуира нейното лице. Това са го правили буйни почитатели, с цел да покажат любовта си към обичаната изпълнителка, само че не и такива, които са стигали до интимности. Преди две години младеж си татуира на ръката лицето на фолкпевицата Татяна. Младият чалга обожател желал да увековечи обичаната си изпълнителка и по тази причина нашари ръката си. Преди години незнаен мъж татуира Преслава на ръката си. Певицата беше изобразена в непосредствен проект, а под гърдите беше изписано името й.

Напук на негативизма, чалга татуировките продължиха и почитател си направи такава в чест на Алисия. Въпросният обожател, който отхвърля да разкрие името си до ден сегашен, е татуирал с огромни букви името на певицата на дясната си ръка, като е изписано на латиница. А на ляват със същия голям шрифт е написал Queen - в превод " кралица ".

Галина Георгиева от Варна има цели осем татуировки, отдадени на фолкпевеца Борис Дали. Тя изяснява, че с изпълнителя се е срещнала преди десетина година в нощно заведение, където по това време работи като танцьорка.

Последната татуировка на Галина е текстът на песента " Жена без грях ", изобразена на бедрото. Гаджето на фенката я зарязало, тъй като не можел да понесе да си ляга с облика на артиста.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР