Нов мъж се появи в живота на певицата! Певицата всекидневно

...
Нов мъж се появи в живота на певицата! Певицата всекидневно
Коментари Харесай

Таен обожател засипва Алисия с огромни букети

Нов мъж се появи в живота на певицата! Певицата ежедневно е засипвана с големи букети от чужд за нея мъж, видя HotArena.

Цветята дойдат в дома на изпълнителката от пощальон, който си нямал никаква концепция кой ги изпраща. Първите няколко дни Алисия си мисли, че букетите са от почитатели. След като те стартират да идват всеки ден, някогашната на Валери Божинов се замисля, че може би има мъж, който я ухажва. Към тях постоянно вървят и любовни бележки.

Близки до Алисия признават, че певицата има интерес към тайнствения почитател. Тя няма самообладание той да разкрие самоличността си. Наскоро анонимният влюбен изпраща на изпълнителката на " Карамел " 50 червени рози. Щом ги вижда, сърцето на Алисия се разтуптява мощно. Към тях имало и картичка, в която са обяснени възприятията към певицата, написа " България Днес ".

Алисия стартира да разпитва другари и близки дали не са дали адреса й на някого. 35-годишната певица отдавна търси верния човек за нея. Тя към този момент не се впуска толкоз бързо в сериозна връзка, тъй като на няколко пъти си пати неприятно. Тя млада роди на Валери Божинов, след което двамата се разделиха. Алисия се опасява, че може да остане сама, и по тази причина се надява анонимният почитател да се разкрие и да се влюби в него. " Изглежда заинтересувана от тайнствения мъж “ - безапелационни са от обкръжението на Алисия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР