Нов кит-кар от Литва съчетава външния вид на Porsche с

...
Нов кит-кар от Литва съчетава външния вид на Porsche с
Коментари Харесай

Как ще ги стигнем литовците?

Нов кит-кар от Литва съчетава външния тип на Porsche с V10 мотор от Audi. Обявен за „ шосеен автомобил, предопределен за надпревари “, моделът е основан по образеца на Porsche Carrera GT и 918 Spyder. Въпреки това RR01 е купе с закрепен покрив и порти вид „ gullwing “.

Уебсайтът на компанията е безпаричен на конкретика и съдържа голям брой печатни неточности, само че в него се споделя, че „ базовото “ равнище на модела стартира от 25 000 евро и има алуминиево монокок шаси, както и ролкейдж. 

Другите акценти включват каросерия от фибростъкло, изцяло регулируемо окачване, амортисьори с тристепени и състезателен волан с вграден 4,3-инчов екран.

Купувачите, които търсят нещо по-спортно, могат да се снабдят с вид „ Вариант 2 “, който коства 27 500 евро. Той наподобява по-фокусиран върху пистата, защото има поликарбонатни прозорци и 19-инчови джанти, “обути ” в гуми Toyo. 

Задвижващият елемент може да бъде закупуван настрана и коства 37 500 евро. Това е доста повече от автомобила, само че купувачите ще получат 5,2-литров V10, произхождащ от Audi R8.

Твърди се също, че автомобилът е оборудван със спирачна система AP Racing, която има шестбутални апарати начело и откъм гърба. Към тях се причисляват шестточкови защитни колани и 7-инчова информационно-развлекателна система.

Rhino споделя, че моторът ще бъде изцяло реконструиран и ще има напълно нови вътрешни елементи. Твърди се, че той ще бъде съпроводен от „ поръчкова, тествана в надпревари секвенциална скоростна кутия “, ECU за моторни спортове и диференциал с лимитирано превъртане.

Макар че липсват съответни данни, твърди се, че автомобилът ще бъде със задвижване на задните колела и ще разполага с 480 к.с. (358 kW / 487 PS).

Кит карът е предопределен за сглобяване от купувачите и не изисква дълбоки механически знания за изграждане. Ако приемем, че всичко е наред, всички съставни елементи би трябвало да са подготвени за доставка през август или септември.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР