Нов жесток скандал се разигра в Народното събрание - втори

...
Нов жесток скандал се разигра в Народното събрание - втори
Коментари Харесай

Рашков:Съжалявам, че нямах време да бъда по-голяма градушка за Борисов! Георгиев: Наздраве, пийнете!

Нов нечовечен скандал се разигра в Народното събрание - втори за днешния ден.

Този път основни настоящи лица бяха Георг Георгиев от ГЕРБ и Бойко Рашков от " Продължаваме промяната " (ПП).

„ Gemcorp е еманацията на безобразието, на корупцията, на измамата. Най-тежката корупционна спекулация в тази страна, направена от тези, защитавани от един някогашен комунистически следовател хора ”, сподели депутатът от ГЕРБ и обяви, че Рашков е бил чадър върху държавното управление на Политическа партия, като добави, че в една от компаниите на някогашния вътрешен министър присъединяване имат съветски лица.

 

От парламентарната естрада Рашков прикани председателстващият съвещанието Росен Желязков да се дистанцира от групата, която го е избрала. „ Когато някой излиза тук и резили целия парламент, употребявайки обидни изрази, бъдете по този начин добър да му изключите най-малко микрофона, в случай че не го изгоните от трибуната. Такива хора не би трябвало да стъпват изобщо ”, сподели на висок звук той.

 

В персоналното си пояснение някогашният вътрешен министър съобщи: „ Никога не съм бил чадър, на който и да е било. Второ - защото не е в моя нрав да бъда чадър, на който и да е, на който и да е не съм целувал нито ръка, нито нещо друго ”, изясни ядосано Рашков. И добави: „ Тъй като не съм бил чадър на никого, скърбя единствено, че нямах време да бъда още по-голяма градушка против вашия водач от ГЕРБ ”.

Веднага по-късно на трибуната още веднъж се появи Георг Георгиев и съобщи: „ Знаете ли на кого сте целували ръка - на тези, които споделиха на хората „ Време е танковете да дойдат ”. Целувахте ръка на тези, които унищожиха тази страна. На тези, които докараха България до най-тежката и дълбока рецесия. Наздраве! Пийнете си, господин Рашков. На тези, които направиха по този начин, че страната ни сега да е един разсипан двор, в който се арестуват почтени хора. Вие, аленият комунистически следовател, вие - комунистът, направихте по този начин, че страната да наподобява на това, на което сте привикнали - на един комунистически разграден двор ”, сподели той.

 

Тук председателстващият съвещанието Росен Желязков изключи микрофона на съпартиеца си от ГЕРБ и разгласи 10-минутна отмора.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР