Нов горещ конфликт разтърси къщата на Вип Брадър“. След като

...
Нов горещ конфликт разтърси къщата на Вип Брадър“. След като
Коментари Харесай

Война в къщата! Александра Богданска и Мария се хванаха за косите!

 aleks-1

Нов парещ спор раздруса къщата на „ Вип Брадър “. След като Мегз и началник Петров намерено започнаха да се атакуват, се отвори и втори фронт – този път сред Александра Богданска и Мария.

На снощните номинации, моделката атакува с доста съответни причини фолк певицата и сподели откритата си злост към нея.

Сашка се оплака, че Мария непрекъснато й правела всякакви намеци за някогашния й Даниел Петканов, които ужасно доста я дразнели. Според моделката, фолк дивата като че ли преднамерено непрекъснато се опитвала да я уязви и настъпи по болната й тематика. Тя упрекна Мария, че е двулична и постоянно има задни мисли за хората, с които поддържа връзка.

 maria-16

Фолк певицата беше на кантар с Миглена Каканашева коя от двете ще отиде на номинации. Аргументите на моделката против Мария бяха подкрепени от Тото. Енджи Касабие единствена поддържа фолк певицата, защото призна, че са приятелки. А футболистът Даниел Златков реши, че надали номинацията ще е проблем за Мария, защото има доста почитатели на открито.

Българският Роналдо в началото се опита да предложи Миглена Каканашева за изпъждане, само че Александра Богданска незабавно отби офанзивата му и я насочи против Мария.

За феновете обаче надали е известно, че моделката работи за Мегз, а и двете излизат доста постоянно дружно. Така че, нямаше по какъв начин да допусне шефката й да отиде на номинации.
Мария обаче също е доста близка другарка с дизайнерката. Така че, може би двете са се сборили за благоволението на Миглена Каканашева.

Със сигурност, фолк певицата ще си го върне тъпкано на моделката поради тежките думи, които сподели за нея.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР