Нов формат и съдържание предлага на своите клиенти офисът на

...
Нов формат и съдържание предлага на своите клиенти офисът на
Коментари Харесай

НАП Русе: Търси с анкета препоръки от гражданите

Нов формат и наличие предлага на своите клиенти офисът на Национална агенция за приходите в Русе в обичайна си анкета за равнището на обслужване. Тя е създадена от специалисти в Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите във Варна, в чиято конструкция е и русенската приходна администрация. Със същото изследване ще се проучва мнението на потребителите на услугите на Агенцията в нейните 7 офиса в Североизточна България.

Стремежът на анкетата е, посредством 2 съответни въпроси, към които има 12 благоприятни условия за лесни и ясни отговори да се дефинира цялостното равнище на обслужване на клиентите на приходната администрация в Русе. Обхванати са, както проявяваното от чиновниците ниво на професионализъм и подготвеност за подпомагане към жителите и компаниите, по този начин и изискванията на работния развой и рекомендациите за усъвършенствания. В 3-та точка клиентите ще могат да създадат персонални рекомендации за възстановяване на качеството на административното обслужване.

Анкетата ще се организира от 8 до 15 декември с анкетни карти за непринудено попълване. Това е към този момент 25-то сходно изследване, което се прави 2 пъти в годината в русенския офис и е обвързвано с европейския модел за оценяване на качеството EFQM, който се ползва в Национална агенция за приходите.

„ Надяваме се нашите клиенти интензивно да се включат в изследването, тъй като всички техни рекомендации са доста значими за нас и ние им отделяме съществено внимание. Приходните чиновници и жителите сме двете страни в общия развой по съблюдаване на данъчното и осигурителното законодателство и задачата ни с тази анкета е да станем по-обективни, кардинални и правилни, с цел да улесним общата си работа " разяснява шефът на офиса на Национална агенция за приходите в Русе Йордан Йорданов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР