Нов член на семейството влиза в дома на актьора Любо

...
Нов член на семейството влиза в дома на актьора Любо
Коментари Харесай

Кучето на Нейков лае като мутра

Нов член на фамилията влиза в дома на артиста Любо Нейков, научи HotArena. Артистът има нов домакински любимец–йоркширски териер от женски пол, който към този момент е спечелил сърцата на всички в семейството.

За новото човече вкъщи, артистът самичък се похвали в обществените мрежи. И даже показа фотоси с кутрето. С типичния си комизъм той написа и малко обръщение към кадър:
„ Лабрадор е, само че още не знае ”, цитират от „ България през днешния ден ”.

Под пожеланията към фотографията на новия семеен член, Нейков дава отговор „ Истински телохранител! И лае като мутра ”.

А съгласно осведомени дребното е подарък за дъщерята на артиста Анна.

Жената до актьора Гинка, също споделя кадър с новия любим, който носи името Лори. На фотографията териерът е облечен с кучешка жилетчица и наподобява доста приветлив.

Семейството и преди е гледало домашни животни. Предишното им куче се споделяше Чарли и живееше при родителите на Нейков в къщата им в Червен бряг.

Нейков и брачната половинка му са доста привързани към момиченцето си и се стараят да я глезят всячески. И даже й подариха куче, с което я зарадваха още повече.

8-годишната Анна учи в столичния френски колеж, тъй като Нейков доста държи на положителното обучение. И с цел да може щерка му да упражнява френския си, всяко лято фамилията посещава и Френската ривиера, където младата девойка се усеща съвсем като вкъщи си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР