Нов Android смартфон, Neffos C7, представи TP-Link на Световния мобилен

...
Нов Android смартфон, Neffos C7, представи TP-Link на Световния мобилен
Коментари Харесай

MWC 2018: TP-Link добави модела C7 към своята серия смартфони Neffos



Нов Android смарт телефон, Neffos C7, показа TP-Link на Световния мобилен конгрес в Барселона. Устройството предлага железен дизайн, 5,5-инчов HD екран 86-градусова предна селфи камера.

Една от опциите, на които подчертава производителят е 13-мегапикселовата задната камера, оборудвана със система за фазов автофокус – функционалност, която разрешава на телефона да концентрира по-бързо.

Прочетете още: TP-Link Deco M5 към този момент се предлага и на българския пазар

Предната камера пък предлага и режим за разкрасяване в действително време (Real-Time Beautify Mode), даващ благоприятни условия за възстановяване на изображението в действително време. Селфитата могат да се фиксират, усъвършенстват и поправят в допълнение със софтуера за обработка на изображения на компанията ArcSoft.

Смартфонът е основан на 1,5-гигахерцовия осем нуклеарен процесор MediaTek MT6750. Оперативната памет е 2 GB, а вградената – 16 GB. Нeffos C7 разполага със слот за microSD карти, с помощта на който потенциалът за предпазване на данни може да доближи до 128 GB. Сензорът за пръстови отпечатъци е ситуиран на гърба на устройството и, съгласно производителя, отключва телефона и задейства екрана за 0,2 секунди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР