Нотингам Форест подписа договор с капитана на националния отбор на

...
Нотингам Форест подписа договор с капитана на националния отбор на
Коментари Харесай

Нотингам Форест с пореден трансфер, привлече познато име в Англия

Нотингам Форест подписа контракт с капитана на националния тим на Гана Андре Айю до края на сезона, оповестиха от британския първокласен клуб.

Ганайският бабанка е свободен сътрудник, откакто завършиха връзките му с катарския Ал Сад, където играеше от 2021-а година. През предишния сезон той стана първенец на Катар, а също така вкара 15 гола в 21 мача.

Пристигането на Айю в Нотингам напрактика значи негово завръщане на Острова, където има интервали в Суонси Сити и Уест Хям Юнайтед. И още веднъж ще работи с треньора Стив Купър, който му беше ментор в уелския клуб през 2019-а година.

" Страхотно е чувството да подпиша с Нотингам Форест. Стив Купър ме познава доста добре и знае по какъв начин работя на терена и отвън терена. Именно той е повода да дойда в Нотингам. Знам по какъв начин да оказа помощ на тима да излезе от рисковата зона и аз ще дам всичко от себе си, с цел да реализираме задачата ", съобщи Андре Айю.

За националния тим на Гана той има 113 мача, като е взел участие на три Световни шампионати, в това число при класирането на четвъртфинал на Мондиал 2010 - най-големият триумф на ганайския футбол.

В момента Форест е на 13-о място в класирането с 21 точки, четири над зоната на изпадащите, и приема Лийдс в идната си среща. Лийдс е на 15-о място с 18 точки от 19 мача.
 Нотингам Форест с трима нови преди затварянето на трансферния прозорец
Нотингам Форест с трима нови преди затварянето на трансферния прозорец

Двукратните европейски първенци укрепиха редиците си с Кейлор Навас, Джонджо Шелви и Фелипе
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР