Nothing се подготвя за предстоящото пускане на Nothing Phone (2),

...
Nothing се подготвя за предстоящото пускане на Nothing Phone (2),
Коментари Харесай

Nothing Phone скоро ще е на пазара заедно с Nothing OS 2.0

Nothing се приготвя за идното стартиране на Nothing Phone (2), който ще бъде пуснат на пазара през юли. В изявление за Sudhanshu Младен М. Хойс, креативен шеф в Nothing Software разкри детайлности за идното стартиране на системата от последващо потомство. Всъщност Хойс в действителност разгласява концептуалната карта на Nothing OS 2.0. Nothing OS 2.0 ще е най-новата операционна система на софтуерната компания Nothing. Очаква се операционната система да усъвършенства функционалностите на уиджетите и да обезпечи минималистично и персонализирано преживяване с Android. Основната идея на операционната система е „ функционална хармония “, която включва трансформирането на огромни количества данни във образно усвоима информация. Операционната система ще бъде пусната на пазара идващия месец с дълго чакания Nothing Phone (2), който ще бъде с нов дизайн.

Хойс съобщи, че началният екран на Nothing OS 2.0 ще може да „ отразява персоналните ползи “. Той също по този начин ще дава настояща информация от пръв взор посредством интелигентно натискане, с цел да понижи нуждата от прекалено скролване. Целта на това е да се подсигурява, че потребителите могат да употребяват телефона с доста малко или никакви нужни настройки.

Хойс също по този начин съобщи, че Nothing възнамерява да трансформира „ огромното количество данни от проучвания “ в действителни „ разбираеми образни взаимоотношения “. По този метод се цели да се сътвори богато интерактивно преживяване, което да е образно привлекателно и да акцентира функционалната хармония на Nothing OS 2.0. Това е „ главната концепция “ на системата.

Очаква се Nothing OS 2.0 да бъде операционна система, насочена към продуктивността и минимализма. Тя ще се отличава с минималистично и персонализирано преживяване с Android, с акцент върху персонализиран начален екран и по-добър интерфейс. Хойс разкритикува сегашните начални екрани на смарт телефоните, като ги дефинира като елементарни сбирки от фирмени лога, през които потребителите превъртат. Целта му е да обезпечи по-персонализирано преживяване, съобразено с потребностите на потребителя.

Операционната система ще разполага и с нова функционалност за уиджети, която се чака да усъвършенства работата на потребителите. Функцията ще разреши на потребителите да имат бърз и елементарен достъп до информация, без да се постанова да отварят приложение. Потребителите ще могат да персонализират уиджетите, с цел да демонстрират мечтаната от тях информация на началния си екран.

Дизайн

Очаква се Nothing OS 2.0 да има нов дизайн, който да е по едно и също време функционален и естетически изискан. Nothing Phone (2) ще се отличава и с закривен дизайн, който е отклоняване от обичайния плосък дизайн на множеството смарт телефони. Очаква се извитият дизайн да обезпечи по-удобен захват и по-завладяващо преживяване. Операционната система ще се отличава и с нова цветова скица, която е проектирана по този начин, че да е приятна за очите. Тя ще може да се персонализира, което ще разреши на потребителите да изберат желаните от тях цветове.

Позовавайки се на тази концептуална скица, оповестена от Хойс, IT Home счита, че тя отразява стила на дизайна и оформлението на джаджите за работния плот на Nothing OS 2.0. Очаква се, че актуалната Nothing OS в действителност ще схване същия минималистичен жанр на дизайн с бял и черен декор и заоблени форми.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР