Нотариуса цитира Коелю няколко часа преди да го убият. Колкото

...
Нотариуса цитира Коелю няколко часа преди да го убият. Колкото
Коментари Харесай

Нотариуса цитира Коелю няколко часа преди да го убият

Нотариуса цитира Коелю няколко часа преди да го убият. Колкото по-малко знаеш, толкоз по-спокойно спиш. А колкото повече знаеш, толкоз повече пиеш. Този откъс е разгласил във вайбър профила си Мартин Божанов-Нотариуса часове преди да го убият в комплекс в столичния кв. “Горна баня ”.

Божанов е качил кадър с текста на стори в приложението. На фотографията е Паулу Коелю, посочен като създател на думите. Истинският създател на леко изменените думи е Джон Стайнбек. В оригинал те са: колкото по-малко знаеш, толкоз по-добре се чувстваш.

Божанов е качил сторито след последния си сън. Той се прибрал в дома си в комплекс “Глория палас ” към 19,20 часа и паркирал колата си след бариерата. По това време се сменяла защитата. Негов комшия разхождал кучето си из двора.

Както , той бил убит с няколко изстрела в главата, а на място е открита парченце от гилза, която е от револвер.

Шефката на градската прокуратура Илияна Кирилова уточни, че ще има инспекция за остарели следствия против Божанов.

Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи, добави, че от ведомството са подхванали всички дейности по следствието.

Убиецът е бил добър стрелец – Нотариуса е премахнат до колата си, която не е наранена от изстрелите. Затова се ревизираше дали не са били създадени от дърво да вземем за пример. С откриването на гилзата тази версия отпадна. Куршумите проехтели към 19:20 часа, когато защитата на комплекса се сменяла.

„ Все още не ясно с какъв брой изстрела е обезвредена жертвата. Откриването на гилза е положително начало. Разследването евентуално ще тръгне от балистичните експертизи, които ще бъдат извършени “,  каза пред bTV Милен Иванов, някогашен зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи.

 

SafeNews припомня, че Мартин Божанов, прочут с прякора си Нотариуса бе разстрелян довечера в столичния квартал „ Горна Баня “. Трупът му е бил открит до кола на територията на 6-то РПУ. Засега не е ясно кой е килърът и какъв е претекстът му.

Мартин Божанов – Марто Нотариуса се прочу като първия клиент на комисията за конфискация на нелегално благосъстояние „ Кушлев ”. През 2008 година комисията му лиши имущество за 430 000 лв., откакто той е наказан за машинация с парцели. Скандалният лъжец е заплетен в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата. Смята се даже, че посредством подправени документи Божанов се е домогнал и до част от активите на убития през 2014 година Борислав Манджуков.

 

Още вести четете в категория България.

 

 

 

Източник: „ 24 часа ”

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР