Нострадамус е френски астролог, роден в началото на XVI век.

...
Нострадамус е френски астролог, роден в началото на XVI век.
Коментари Харесай

Ще абдикира ли крал Чарлз III, ето какво предрича Нострадамус

Нострадамус е френски астролог, роден при започване на XVI век. Работил е като доктор, само че се прочува с хипотетичната си дарба да предсказва бъдещето и му се приписва, че е планувал доста значими международни събития.

Повечето от предсказанията му са написани под формата на къси загадъчни стихотворения, събрани в известната му книга " Les Prophéties " от 1555 г. 

Всъщност някои от стихотворенията му са предсказали най-важните и опустошителни събития през предишния век - от възхода на Хитлер до изобретяването на атомната бомба и терористичните офанзиви от 11 септември.

Експертите, които са изучавали творчеството му, в този момент настояват, че той е предсказал гибелта на кралица Елизабет на вярната възраст и че визията му за бъдещето на Чарлз като крал не е доста обнадеждаваща. може да се пояснява по този начин, че да се отнася за редица събития.

Естествено, изказванията му са посрещнати с огромен песимизъм, само че доста от предсказанията му съдържат напълно съответни елементи, които са се сбъднали.

Британският автор Марио Рединг посвещава огромна част от професионалния си живот на проучването на текстовете на Нострадамус и разгласява няколко книги по тематиката. Въпреки че Рединг умря през 2017 година, той към този момент беше писал за пророчествата на Нострадамус по отношение на гибелта на кралица Елизабет II и възкачването на крал Чарлз III.

Нострадамус предсказва, че гибелта на кралицата ще настъпи през 2022 година и че тя ще живее " с пет години по-малко от майка си ". Майка ѝ умира на 101-годишна възраст.

Въпреки обстоятелството, че Нострадамус написа своите пророчества през XVI век, а Рединг написа своите тълкувания по тях преди години, те са правилни, като споделят, че кралицата ще почине на 96-годишна възраст, а Чарлз ще заеме трона на 74-годишна възраст. 

Нострадамус написа също, че новият крал ще страда от дълготрайната злост, която изпитват доста от неговите жители. Читателите допускат, че това се отнася до съпричастността на обществото към починалата принцеса Даяна и отношението на Чарлз към нея по време на брака им. 

Бъдещето на Британската общественост?

Нострадамус назовава Чарлз " крал на островите " в една от своите поеми. Крал Чарлз ръководи Британските острови, само че е и глава на Британската общественост. Читателят се пита дали това заглавие не подсказва, че Общността ще се разпадне по време на ръководството на Чарлз, оставяйки му единствено Британските острови. 

Едно от най-шокиращите предсказания на Нострадамус, които Рединг акцентира, е, че крал Чарлз няма да ръководи дълго.

Той счита, че Чарлз скоро ще би трябвало да абдикира заради възрастта и неприятното си здраве, за което към този момент има спекулации.

Още по-изненадваща е прогнозата, че принц Уилям, престолонаследникът, няма да е този, който ще вземе короната на татко си. " На негово място ще пристигна човек, който в никакъв случай не е очаквал да стане крал ".

Много хора спекулират, че в случай че непредвиден мъж заеме трона, то това значи, че принц Уилям по някаква причина е отвън играта. Въз основа на изследванията си на пророчествата на Нострадамус, Рединг допуска, че в действителност може да се окаже, че принц Хари ще заеме трона. 

Известно е, че принц Хари се отдръпна като старши член на кралското семейство и се отдръпна от кралските си отговорности през 2020 година, тъй че сигурно би било изненада да го забележим да заеме трона.

Синът на принц Уилям, принц Джордж, и другите му две деца, принцеса Шарлот и принц Луи, са преди Хари в линията на заместничество. Ако обаче предсказанията на Нострадамус са правилни, крал Чарлз ще абдикира, до момента в който те са още деца, и в случай че Уилям не може да заеме мястото му, тогава Хари ще бъде най-вероятният правоприемник. 

Възможно е незнаен до момента член на кралското семейство да предяви искания за трона. Отдавна се носят клюки, че крал Чарлз и брачната половинка му, кралицата консорт Камила, имат дете, родено до момента в който са били женени за други хора. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР