Носителят на рекордните 15 титли от Копа Америка - Уругвай,

...
Носителят на рекордните 15 титли от Копа Америка - Уругвай,
Коментари Харесай

Ударно начало за Уругвай на Копа Америка

Носителят на рекордните 15 трофеи от Копа Америка - Уругвай, стартира сполучливо тазгодишната акция в шампионата. Тимът на селекционера Оскар Табарес победи с 4:0 Еквадор в първи мач от груповата фаза.

Уругвайците не демонстрираха благосклонност към новобранците и излязоха на терена с всичките си звезди. Луис Суарес от " Барселона " и Единсон Кавани от " Пари Сен Жермен " предстоящо се отличиха с по един гол.

Всъщност резултатът беше открит в 6-ата минута от играча на " Сиатъл Соундърс " Николас Лодейро. Той овладя на гърди центриране на Суарес и безпогрешно стреля във вратата на съперниците.

Снимка: Reuters

Еквадор остана с човек по-малко в 24-ата минута, когато Кинтеро получи червен картон поради удар в лицето на съперник. Фаворитите се възползваха от тази обстановка и в 33-ата минута Кавани беше прецизен за 2:0.

Секунди преди края на първото полувреме и Суарес се разписа за 57-ми път за националния си отбор след асистенция на Мартин Касерес.

Второто полувреме не беше толкоз интензивно откъм офанзиви, само че още веднъж Уругвай владееше самодейността. Закономерно в 78-ата минута резултатът стана 4:0 след автогол на Артуро Менза.

В групата на Уругвай и Еквадор са още Япония и Чили.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР