Носителят на пет Златни топки завърши едва на шеста позиция

...
Носителят на пет Златни топки завърши едва на шеста позиция
Коментари Харесай

Трагедия: Роналдо остана извън топ 5 за "Златната топка"!

Носителят на пет " Златни топки " приключи едвам на шеста позиция в класацията на " Франс Футбол " за 2021 година! Португалецът сподели положителни самостоятелни индикатори, само че това не се оказа задоволително, с цел да откри място измежду първите петима.
Роналдо завоюва " Златната обувка " в Серия А през предишния сезон с 29 попадения, а също така стана и голмайстор на Евро 2020. Той се трансформира в най-резултатния състезател в историята на футбола, а настрана стана и най-резултантия състезател на национално равнище.

За пръв път от над десетилетие Кристиано не е измежду тримата най-хубави в класацията за " Златната топка ". През тази година Роналдо не съумя да завоюва купата в Серия А с Ювентус, а по-късно мина в Манчестър Юнайтед, където имаше значима роля при няколко обрата на " дяволите ".
С националния тим Роналдо стигна до 1/8-финалите на Евро 2020, където Португалия отпадна от Белгия. След това " мореплавателите " не съумяха да се класират непосредствено за Мондиал 2022 и ще би трябвало да минат през бараж против Италия, с цел да намерят място на Световното състезание следващата година.
Междувременно стана ясно, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР