Носителят на Купата на България излиза за втората си приятелска

...
Носителят на Купата на България излиза за втората си приятелска
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Динамо 1:0, скандална дузпа - странен избор за изпълнител

Носителят на Купата на България излиза за втората си другарска среща по време на подготвителния лагер в Турция. Тя ще е против най-малко на хартия надалеч по-труден противник - съветският гранд Динамо (Москва).
Припомняме, че единствено преди дни " алените " приключиха наедно 1:1 в първата си контрола в Турция (срещу Стал Мелец), а идната им бе анулирана заради влошени метеорологични условия. Сега мачът ЦСКА - Динамо (Москва) ще стартира в 16:00 часа българско време и ще можете да го следите .
Стартов състав на: Бусато, Матей (к), Кох, Турицов, Мазику, Жеферсон, Кери, Мухар, Вилдсхут, Йомов, Чарлс

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В първия четвърт час от срещата не се стигна до нищо по-опасно пред някоя от двете порти. В 17-ата минута пристигна първото доста рисково състояние. Греъм Кери комбинира с Брадли Мазику, а той изведе по фланга Яник Вилдсхут. Той напредна към тъчлинията и подаде към зоната за осъществяване на дузпа, където откри Георги Йомов. Той стреля, само че насочи топката тъкмо във вратаря, който улови.
Няколко минути по-късно Вилдсхут получи топката в наказателното поле, а там вратарят на руснаците излезе напред да съкрати ъгъла и игра с топката с ръце. Главният арбитър обаче даде дузпа, макар че нарушаване изрично нямаше.
24` - 1:0! Изненадващо с осъществяването се нае... десният краен защитник Иван Турицов. Той невъзмутимо прати топката по земя и изпрати вратаря в неверния ъгъл, с цел да открие резултата.

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Този път ЦСКА ще изиграе по авансово плануваната си стратегия идващия си другарски мач. Той идва против Динамо (Москва), като ще бъде от 17:00 часа локално време и 16:00 часа българско време. Мачът ще се състои на терена на комплекс " REGNUM " в Белек.
Към момента Динамо (Москва) е втори във краткотрайното класиране на съветския хайлайф, като има напълно действителни шансове за това да се бори за шампионската купа. Към момента на върха обаче е Зенит, който е с две точки повече при еднакъв брой изиграни мачове (18).
По подигравка на ориста обстановката в ЦСКА е безусловно същата. " Армейците " са втори във краткотрайното нареждане на Първа лига с 40 пункта и имат тъкмо две точки по-малко от водача и първенец Лудогорец. Двата отбора също са изиграли по 18 мача.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР