Носителят на четири награди „Грами“ Ед Шийрън направи жест към

...
Носителят на четири награди „Грами“ Ед Шийрън направи жест към
Коментари Харесай

Ед Шийрън учи деца да свирят на китара онлайн - slava.bg

Носителят на четири награди „ Грами “ Ед Шийрън направи жест към младите си почитатели, като реши да изнесе виртуален урок по китара. Изпълнителят на Shape Of You показва пред младежи от лондонското учебно заведение по какъв начин се свирят някои от шлагерите му.

Той също е отговарял и на техните въпроси.

Изненадата за учениците била спретната от техния учител по музика Тимъти Спурър, който уредил виртуалния урок в платформата Zoom.

„ В учебно заведение не бях измежду най-умните. Дори мислех, че съм глупак. Никак не ме биваше с математиката, науката, британския, а непрекъснато ми се повтаряше, че с цел да съм сполучлив в живота, би трябвало да се занимавам с тези неща.

"Баща ми пък ми споделяше, че в случай че желая да бъда музикант, би трябвало крепко да се потрудя. По пътя се сблъсках с доста компликации. Трябваше да изсвирвам кавъри по сватби, с цел да си заплащам сметките “, изясни Шийрън.

Пред учениците артистът е съобщил още, че ще пусне нова ария най-рано идната година. „ Имам потребност да не върша нищо и да се върна към нормалния си темп на живот “, обяснил още музикантът.

Междувременно Шийрън оглави класацията за най-богатите английски музиканти до 30-годишна възраст за втора поредна година. Състоянието му се е нараснало за една година с 40 милиона лири.

Източник: Монитор

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР