Носителят на 22 титли от Големия шлем Рафаел Надал обяви,

...
Носителят на 22 титли от Големия шлем Рафаел Надал обяви,
Коментари Харесай

Рафаел Надал също пропуска турнирите в Индиън Уелс и Маями

Носителят на 22 трофеи от Големия шлем Рафаел Надал разгласи, че ще пропусне първите два шампионата от сериите Мастърс през тази година в Индиън Уелс и Маями.

За последно 36-годишният испанец взе присъединяване по време на Australian Open, където бе спрян още във втория кръг от американеца Макензи Макдоналд, а след дуела стана ясно, че Рафа е бил малтретиран от травма в бедрото.

В изказване в своя Инстаграм профил Надал разгласи, че откакто си е взел къса отмора към този момент е почнал рехабилитация и физиотерапия според инструкциите на лекарите, само че все пак няма да може да го забележим назад на корта за конкуренциите в Съединени американски щати.

" Взех си отмора, започнах рехабилитация, фитнес и физиотерапия съгласно инструктажа на лекарите. Приготвям се да се върнa в най-хубавата форма. Тъжно ми е, че няма да мога да играя в Индиън Уелс и Маями. Ще ми липсват всичките ми почитатели в Съединени американски щати, само че се надявам да ги видя по-късно тази година по време на лятното турне ", написа Рафаел Надал.

Вижте тази обява в Instagram.

В своята кариера Матадора има общо три извоювани трофеи в Индиън Уелс (2007, 2009 и 2013 г.), до момента в който в Маями има пет провали във финали, като това е и една от двете Мастърс трофеи, които липсват в сбирката му. Интересна детайлност е и, че Рафа не е играл в Калифорния от 2017 година насам.

С изказването си по-рано през днешния ден Надал пък се причисли към Ник Кирьос, който също ще пропусне шампионатите в Индиън Уелс и Маями, защото и той продължава да лекува травма.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР