Носителят на 21 титли от Големя шлем - Рафаел Надал,

...
Носителят на 21 титли от Големя шлем - Рафаел Надал,
Коментари Харесай

Надал се завърна с победа на корта, класира се за 1/8-финалите в Мадрид

Носителят на 21 трофеи от " Големя шлем " - Рафаел Надал, реализира победа при първата си поява на корта от края на март. " Матадорът " се класира за осминафиналите на " Мастърс 1000 " шампионата в Мадрид след двусетова победа с 6:1 7:6(4) над Миомир Кецманович от Сърбия.

Срещата стартира с бързо извоювано подаване от страна на Кецманович, само че оттова насетне Надал не загуби нито гейм до края на откриващия сет и успеха му изглеждаше единствено въпрос на време.

Сърбинът беше надалеч по-конкурентен във втората част и навакса брейк пасив, след което даже поведе при 4:3. Рафа реагира незабавно, отмъквайки още веднъж началния удар на международния №32 и получи опция да сервира за крайния триумф, само че позволи няколко необикновени за себе си неточности и се стигна до тайбрек. В него опитът на петкратния първенец се оказа решителен.

Надал по никакъв метод не показва физически дискомфорт от получената на " Мастърс " -а в Индиън Уелс фрактура на реброто, като изглеждаше като че ли въобще не е отсъствал от корта и не остави шансове на надарения сърбин.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР